Reklama

Reklama

Doba ledová: Mamutí Vánoce

  • Česko Mamutí Vánoce (více)
Ukázka z filmu 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Už jste to slyšeli? Vaši oblíbení prehistoričtí hrdinové se vrací ve zbrusu novém vánočním dobrodružství pro celou rodinu! Když Sid nechtěně zničí Mannyho památeční vánoční ozdobu a ocitá se na Santově „seznamu zlobilů”, vydává se na zábavné putování na severní pól, aby dal vše do pořádku. Místo toho ale způsobí ještě větší pohromu. Teď je na Mannym a jeho bandě přátel, aby zachránili Vánoce pro celý svět! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Ukázka z filmu 1

Recenze (141)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Taký priemerný ničím nezaujímavý krátkometrážny vianočný sequel, ktorý v zásade len kopíruje podstatu podobných dielov z podobne úspešných animákov. Ani Scrat to tentokrát nevytiahne do lepšieho hodnotenia, aj keď bol opäť skvelý ako vždy, mal ale málo priestoru. Na vianočnú pohodu fajn, inak ale zbytočnosť. 55 % ()

adamcikv 

všechny recenze uživatele

Nevím proč ale už zase musím dát DL 5 hvězdiček. A není to ze zvyku. Prostě to bylo fajn. K tomuhle stačí jen dodat: "Zastavte svět, přichází doba ledová!" Scrat zase boduje (koneckonců opravdu je jedinou animovanou filmovou hvězdou na světě (pokud samozřejmě přehlížíme Simbu) ) a docela vtipná "Broskvička" ( hrozný jméno ) skvěle doplňuje imbecila Sida. Opravdu VÁNOČNÍ podívaná, kterou po hrozném vánočním Madagaskaru ( Dreamworks bad ) vyspravili úžasní chlapíci z 20th Century Fox a Blue Sky Studios. Není co dodat. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Další povedený animovaný kraťas s oblíbenými postavičkami z Doby ledové, který se tentokrát odehrává na Vánoce. Vedle zobrazení spousty různých svátečních tradic, které započaly právě Mamutími Vánocemi, mě opět nejvíce pobavil nepřekonatelný "herecký výkon" kryserčáka Scrata. Zkrátka jsem se znovu pěkně nasmál, což je u komedie to hlavní. ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Nechat staré osvědčené věci tak, jak jsou, se občas vyplácí. Vánoční šutr a prťaví barevní lenochodi jsou vrcholem nevkusu této ubohé nesmyslné splácaniny, která ani nemá vánoční atmosféru. Celé to vystihuje odpověď Diega na Sidovu trapnost. "Proč jenom jsem na seznamu hříšníků?" "Asi proto, že není seznam pitomů." ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Z celé vánoční Doby ledové úplně dýchala nutnost a křečovitost, se kterou ji tvůrci vyráběli. Nevím, jestli měli potřebu konkurovat Shrekovi s vánočním kraťákem a nenapadlo je nich originálnějšího než poslepovat největší světová klišé a patosy k sobě, převázat je stužkou a pocukrovat, a proto můj oblíbený animák takhle zazdili... Ale byla to prostě jedna velká NUDA! 30% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama