Tangled Ever After
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie / Akční
USA, 2012, 6 min
Nathan Greno, Byron HowardObsah
Království je v slavnostní náladě, když se všichni shromáždí na královské svatbě Lociky a Flynna. Nicméně, když Pascal a Maximus ztratí snubní prsteny, nastane horečné hledání. Duo se bude zoufale snažit najít prsteny dřív než se někdo zjistí, že jsou pryč. Zachrání tahle dvojka velký den a dostanou se do kostela včas? A bude někdy Flynnův nos namalovaný správně? (pixelka)
smršť trampot v podaní Maximusa a Pascala, dobré spracovanie a zábavné nápady /80%/(11.4.2012)
Shakers
CAM ver. - http://www.metatube.com/en/videos/117974/Tangled-Ever-After-FULL-SHORT-3D-VERSION/ 80% - 4*(31.3.2012)
HollyW
Skvělá tečka za velice povedeném a vtipném animáku. Maximus a Pascal dá se říct v hlavní roli. Jejich nešikovnost a odhodlání to napravit hodně pobaví :)(19.4.2012)
Chrustyn
Zábavný doplněk zobrazující svatební den a převážně honbu za snubními prsteny. Nechybí žádná z hlavních nebo vedlejších postaviček a spousta zábavných nápadů.(22.4.2012)
blackrain
Tak ta svatba byla vskutku velkolepou záležitostí. Takové kraťasy jako je právě tento můžu od rána do večera, akorát nevím, co tomu bude říkat moje bránice. Dostala chudák pořádně na frak. Přitom bych vůbec nečekala, že mě může taková šestiminutová jednohubka takovým způsobem dostat. Je to nabušená jízda od začátku do konce. No, hlavně, že všechno dobře dopadlo, i když...(13.4.2012)
kingik
Některé (hrané) filmy se do červených čísel nikdy nedohrabou a některým (animovaným) na to stačí 6 minut a porce mega infantilního nehumoru. Disney chrlí opravdu šílené fláky, které se snad ani dětem nemůžou líbit. Rozkutálené snubní prstýnky a chameleon s kravičkou se za nima honící? Co to je? Animace nic nepředvedla. Zastaralá a akorát maximálně barevná. Není rozhodně fér dát šestiminutovému filmu vysoké hodnocení. Hvězdička za skvělý český dabing. Písařík a Slováčková opět vyjímeční. Aby náhodou zdejší hodnocení nevypovídalo o IQ uživatelů než o opravdových kvalitách filmu. A abych nezapomněl: pochopitelně jsem se nezasmál. "Busterkeatonovský" ksicht nikdy nepovolí. Nezasměju se hraným filmům, natož tomuhle. 20%(10.5.2012)
hous.enka
Přesně takovejhle kraťas je důstojnym kraťasem k podobným animákům. Prostě jen šestiminuotvá pidiscénka s nejlepšíma postavama z pohádky na vlásku :)(4.4.2012)
Radiq
Nejoblíbenější postavy z filmu to tady rozjedou a jsou vtipní. Teda tak napůl. Drží si to stejnou laťku jako film samotnej... ale bez filmu by tenhle bonus byl asi jenom směsicí gagů bez toho, abych věděl proč.(7.5.2012)
ScarPoul
Veľmi prijemne natočená a hlavne nadupaná jazda s chameleónom a Maximom, ktorý konečne dostali poriadny priestor na to aby ukázali čo v nich je. Režisérske duo Greno a Howard dokazujú že krátkometrážne filmy im idú rovnako dobre ako dlhometrážne. Teším sa na ich ďalší film.(13.3.2012)
IQ Tiqe
Další z lepších kraťasů, který těží z propracovaných animací, pohybů a mimiky. Prosím, víc takových.(3.4.2012)
KoRniky
Přála bych si celovečerák v podání téhle neobvyklé a nesmírně vtipné dvojky.(27.4.2012)
milka
Kraťas určený spíše pro menší publim s oblíbenými zvířaty ze skvělého animáku. Sice ne tak vtipné, ale na ploše 6 minut stále velmi příjemné. Radši bych ale regulérní dvojku(6.4.2012)
Warmin
Stručně: krátký,vtipný rozšíření (i když jestli se vůbec 6 min. dá říkat rozšíření ) jednoho úžasného animovaného filmu(13.4.2012)
enjoi
Solidní krátký filmy od Disneyho. Taková pěkná jednohubka na 6 minut :).(7.4.2012)
Riddick77
"Dynamic Duo" Maximus a Pascal opět zasahuje :-) Paráda, ostatně jako celé Tangled!(10.4.2012)
sir-dave
Připomínalo mi to veverku z doby ledové, když chtěla dostat oříšek. Tady jim neustále uniká prstýnek...(4.4.2012)
dj-chrosto
Pascal a Maximus dostali viac priestoru a vyuzili ho bravurne. Genialne myslienky, spracovanie, animacia... proste najlepsi kratas k mojmu najoblubenejsiemu animaku. Jednoznacne za 5* :)(5.4.2012)
M.i.k.e
zábavné,ale v tomhle případě platí,že méně je někdy více.Na pixarovské kraťasy tenhle bohužel nemá...70%(3.4.2012)
towstit
prakticky po celu dobu vam nezmizne usmev na tvari. Vtipne, svieze a plne napadov.(4.4.2012)
Lachvos
Takhle má vypadat ta správná tečka za dobrým filmem ;)(24.5.2012)