Reklama

Reklama

Mladí muži za pultem

  • Česko Podvodníci z New Jersey (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nezávislá komedie zachycuje jeden den dvou pohodlných prodavačů z New Jersey. Dante zaskakuje v samoobsluze, zatímco jeho kamarád pracuje ve vedlejší videopůjčovně. Oba by radši dělali něco jiného, a svým zákazníkům to dávají pěkně sežrat. Jeden divoký den v životě dvou přepracovaných mužů za pultem, jejichž jazyk ostrý jako břitva a neobvyklé pracovní manýry dávají zcela nový význam pojmu zákaznický servis. Navzdory neustálému proudění nevyzpytatelných zákazníků si oba prodavači z New Jersey klidně stihnou zahrát hokej na střeše, navštívit pohřební síň a urovnat své nekonvenční milostné vztahy. Šéf není v dohledu, takže si buďte jistí, že když je obchod ponechán napospas těmhle dvěma, může se stát naprosto cokoli. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (474)

teutates 

všechny recenze uživatele

Clerks?Banda ľudí,ktorý celý snímok kecajú o"nevšedných"zážitkoch,rozoberajú"ústredné"témy a zaoberajú sa otázkami"života"..!Čo bolo na tomto snímku geniálne?Mne osobne nepripadajú keci tohto"štýlu"nijak zaujímavé a prevratné!Ukážka obyčajných podvodníkov z New Jersey,ktorý sa snažili zbohatnúť :( Hodnotím túto nudu 2* z milosti... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli to bylo náladou, ale mě se Clerks do vkusu netrefili. Určitě je tu pár fórků, které stojí za povšimnutí a dokážou rozesmát, ale po většinu času jsem se spíš nudil. Pro kované smithology má tenhle film určitě význam, ale z mého pohledu se jedná spíš o podprůměrnou, zbytečně užvaněnou komedii. 40% ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem se vůbec nebavil. Možná to bylo mou náladou, ale Dante ani Rendal prostě nedokázali mě rozesmát tak jak bych čekal. Jay a mlčenlivý Bob jsou naprosto dokonalí, ale i jim trochu něco chybělo. Rendal mi přijde neskutečně (až příliš) vymaštěný a jeho "humorné" poznámky mě spíše než k smíchu brzo dovedou k pláči. Logika, zdravý rozum ani inteligence v tomto snímku prostě nemají své místo a bohužel jsem si s tímto komediálním modelem tentokrát opravdu neporozuměl. Kam se to pro mě hrabe na pokračování u které jsem se opravdu bavil? Ke geniální komedii mě zde chybí hodně a jestli někomu stačí debilní a stupidní kecy jednoho neinteligentního (IQ neprokázáno) prodejce z videopůjčovny a naprostá neschopnost prodavače z QS, tak je to jeho volba. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Poprvé viděno nahrané z TV, podruhé z DVD. Je to debut... a popravdě řečeno, taky bych chtěl mít tak úžasný debut. Pro mně to ale bohužel na víc než čtyři hvězdičky není. Viděl jsem všechny Smithovy filmy a můžu tedy porovnávat - a i když jsem se hodně nasmál, je to bohužel jen sled scének bez nějakého výraznějšího příběhu. Druhý díl je pro mně rozhodně zajímavější, proto po zásluze obdržel hvězdiček pět. Pozitivní je ovšem to, že z mého pohledu jsou ostatní Smithovy filmy už jen lepší, nebo minimálně stejně dobré (i Jay a Mlčenlivý Bob vracejí úder, i Jersey Girl). ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Jeden den v zaprděným obchůdku na předměstí, ve kterém pracují na první pohled snad ti největší looseři na světě, ve skutečnosti ale vlastně úplně normální pohodlně přežívající chlápci, trávící skoro celý den jen tlacháním o všem možném a buzerováním zákazníků - to nezní jako ten nejlepší nápad na film , co? Jenže postavy těch lidí jsou napsané tak dobře že si je okamžitě zamilujete a ono tlachání vás vždycky spolehlivě pošle k zemi. Některé dialogy z tohoto filmu by se daly tesat do kamene a pár jich právem zkultovnělo. Tohle je začátek spanilé jízdy režiséra, scénáristy a herce Kevina Smithe a je to rozjezd opravdu skvělý. Miliarda popkulturních odkazů, bránicitrhajících hlášek, debat o sexu a za tím vším skryté existenciální pravdy o životě - nejlepší film o naší generaci, která vyrostla na Star Wars a uvolňování konvencí, a teď ve dvaadvaceti začíná bilancovat nad tím co si s tím životem vlastně kurva počne. Užijte si ho. 9/10 ()

Galerie (48)

Zajímavosti (43)

  • Mlčenlivého Boba měl hrát původně chlapík, který na poznámku Danteho „Moje holka vykouřila 37 ptáků“ odpověděl „V řadě?“ (HellFire)
  • Slovo fuck a jeho odvozeniny zazní 91krát. (HellFire)

Související novinky

Reboot Jaye a mlčenlivého Boba je na cestě

Reboot Jaye a mlčenlivého Boba je na cestě

03.01.2019

Dlouho očekávaný reboot Jaye a mlčenlivého Boba se dal do pohybu. Oznámil to režisér Kevin Smith (Clerks 2: Muži za pultem, Hledám Amy). Smith, Jason Mewes a producentka Jordan Monsanto tak strávili… (více)

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

10.02.2017

Kevin Smith se před pár lety pustil do trojky Clerks a dvojky Flákačů, ani jedno z těchhle pokračování to ale nedotáhlo k natáčení. Clerks 3 se sesypaly po odchodu jednoho ze čtyř stěžejních herců a… (více)

Jste připraveni na mroží horor?

Jste připraveni na mroží horor?

18.07.2014

Kevin Smith, režisér osobitých komedií Clerks a Clerks 2: Muži za pultem, před pár lety razantně překopal svoji kariéru. Mimo chystaných Clerks 3 hodlá točit především zvrácené horory, přičemž v Red… (více)

Reklama

Reklama