Reklama

Reklama

Desetiletý kartograf tajně opustí rodinný ranč v Montaně, kde žije se svým tátou kovbojem a mámou vědkyní, a cestuje napříč zemí na nákladním vlaku, aby si ve Smithsonianském Institutu převzal ocenění. (Filmbox)

Diskuze

eldina

eldina (hodnocení, recenze)

Milujem filmy od Jean-Pierre Jeunet (nechce sa mi jeho meno do slovenčiny skloňovať, prepáčte ), aj tento x si moje vnímavé zmysly prišli na svoje-kamera, hudba, geniálne detaily, herecky výborné, Helena ako vždy skvelá..ale príbeh ma nezaujal, knihu som nečítala-je mi jasné, že nie som detský divák a asi je to práve pre nich film...ale čo by mi aj ako detskému divákovi vadilo je (možný SPOILER?)-ten gýčový "americký" záver.. to bola pre mňa maximálna facka...ak je tu nejaký čitateľ knihy, prosím, aj tam to tak bolo? vdaka za odpoved...ešte dodám, že titulky ma na konci zobudili-boli nádherné, fajn nápad..asi prvý x, ked neviem ohodnotiť film, lebo režijne u mňa za 5*, len dej asi za 2-3* (ale uvedomujem si, že mojou vinou som šla na "rodinný" film, čo nie je môj žáner)...

Uživatel eldina smazal svůj příspěvek.

Aileenka

Aileenka (hodnocení, recenze)

Tak jsem to včera viděla na Ghent film festivalu a řekla bych že je to pěkný rodinný film zaměřený spíše na děti :)

A_S_P

A_S_P (hodnocení, recenze)

Trailer vyzerá veľmi dobre, už sa neviem dočkať, kedy budem sedieť v kine :) Dúfam, že sa budú držať knihy čo najviac.

Saku

Saku (hodnocení, recenze)

Tak koukam ze rok se s rokem sesel, ticho po pesine a najednou trailer :) Mimochodem, Kosmas ma knihu ve vyprodeji za 49,- !!!

Saku

Saku (hodnocení, recenze)

Nedavno docteno, myslim ze lepsiho rezisera tezko zvolit, idealni material, ten pribeh, styl vypraveni, ilustrace...doporucuju pro mensi predstavu web samotne knihy http://tsspivet.com/ btw jedna se o autoruv debut a musim rict ze na prvotinu opravdu velky pocin.

Reklama

Reklama