foto

Niamh Wilson

  • nar. 9.3.1997 (22 let)
    Oakville, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 It's Nothing
Random Acts of Violence
Who You Know
2018 Killer High (TV film)
Malé velké lži
2017 Early Release (TV film)
2014 Mapy ke hvězdám
2013 L'Extravagant voyage du jeune et prodigieux T.S. Spivet
Skating to New York
2011 Stay with Me (TV film)
2008 Saw 5
2007 Saw 4
They Come Back (TV film)
2006 Bažina
Grocery Mishap (TV film)
Saw 3
Záhadný dům (TV film)
2005 Dotek hrůzy (TV film)
Plague City: SARS in Toronto (TV film)
Severní polární záře
2004 Celesta ve městě (TV film)

TV seriály

2016 Inhuman Condition (TV seriál)
Between (TV seriál)
Extraction (S02E04)
2015 Between (TV seriál)
Who's the Boss? (S01E02)
School's Out (S01E01)
Good Witch (TV seriál)
2013 Hemlock Grove (TV seriál)
Birth (S01E13)
Catabasis (S01E08)
2012 Rookie Blue (TV seriál)
Nikdy víc (S03E13)
Další první den (S03E01)
Skladiště 13 (TV seriál)
Střepy (S04E06)
2011 Debra (TV seriál)
Falling Skies (TV seriál)
Eight Hours (S01E10)
Sanctuary: Part 1 (S01E06)
Městečko Haven (TV seriál)
Tichá noc (S02E13)
2009 Flashpoint (TV seriál)
Haunting the Barn (S01E12)
2006 Štvanci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky