Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantický seriál Druhý dych je príbehom o neúplných rodinách, ktoré prežili veľkú stratu a musia hľadať spôsob, ako toto chýbajúce miesto vo svojom živote zaplniť. Ako však začať odznova, keď ste prišli o životnú lásku? Ako nerozbiť krehké vzťahy, keď zodpovednosť leží na vašich pleciach?  Úspešný architekt Daniel sa stará o rodinu, firmu a malú dcérku. Dva roky po smrti manželky musí svoj život znovu stavať od základov. Ako každý človek má právo milovať a byť milovaný a vyplniť miesto milovanej manželky inou ženou.
Malá Barborka vie, ktorá je pre ňu a pre ocka tá pravá. Ako dieťa inštinktívne cíti to, čo dospelý Daniel rozumom popiera. A tak Daniel a Anna bojujú s vnútornými prekážkami, ktoré im bránia priznať si, čo k sebe cítia. Keď pochopia, že k sebe patria, Barborke sa splní sen - konečne sú rodina. Ich chvíľkové šťastie ale ohrozuje zlo, ktoré s láskou a dôverou narába ako s vecou. Neprajníci v snahe dosiahnuť svoje egoistické ciele neváhajú použiť akékoľvek prostriedky, aby dosiahli svoj cieľ a zničili hodnoty, ktoré sami nie sú schopní dosiahnuť – lásku, morálku a šťastie. Neostáva iné, len dúfať, že úprimnosť a dôvera bude silnejšia... Než tie najhoršie mafiánske praktiky! (TV Nova)

(více)

Recenze (70)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Je to sice jen půl hodiny co jsem PŘEŽILA se na to dívat a mám chuť se oběsit... Je to horší než esmeralda,ulice,ordinace,beverly hills 90210,pobřežní hlídka, knight rider, star trek a star wars dohromady....Nejhorší věc co jsem kdy viděla s příííšernými dialogy NEMOŽNÝMI hereckými výkony BEZ šťávy a zápletky bez jakékoliv perspektivy prostě SRA**KA!!!A dokonce dělají zápletku a hrozný vtip který tedy více než salvy smíchu vyvolává nechápavé a zoufalé pohledy(skoro až grimasy a poté následuje bezúčelné trhání vlasů), jelikož stavět vtip na "čůrání za barákem"????Asi tak skvělé jako nové seriálky Helenka a ta věc s tančením..jenom nova tohle pustí mezi lidi...přijde mi,že jsem snad měla halucinace.. ()

DavidDizzer 

všechny recenze uživatele

Přirozenost zde není moc na místě, takové to čančané hraní herců, kdy mají vše jen naučené a hrají jako roboti přece nikdy nebude uznávané, mnou určitě ne. V životě jsem neviděl člověka, co by vedl se mnou nebo s někým rozhovory tak dokonale a uměle, v podstatě až je to otravné. Celkově prostě i bez děje! ()

Reklama

Lestatova 

všechny recenze uživatele

Na slovenské pomery naozaj prekvapivá kvalita seriálu. Herci hrajú presvedčivo a často im verím aj tú reč tela a neskáče na mňa z obrazovky len Afekt ako to vídame všade ine. Hodnotenie som dala na začiatku vyššie. Ale po pozretí 10 častí - a hoc stále vidím posun v deji a nie len nezmyselné tápanie, však hodnotenie znižujem. Prečo prečo to ten scenárista napísal takto? Naozaj si nemôžem viac než raz týždenne dovoliť takúto dávku ľudskej hlúposti! A teraz to myslím doslova. Podľa toho ako postavy konajú, ako reagujú na životné situácie, mám pocit, že sledujem hru, a aktéri sú mentálne zaostalí. Ale čoby! Nie zaostalí. Proste len Hlúpi. ()

mikla 

všechny recenze uživatele

Je to seriál ako na hojdačke.....raz sme svedkami niečoho čo je na náš seriál niečo velkolepé a inak zase nuda na obrazovke, hlavne v druhej sérii, ktorá je už ovela viac nereálnejšia a ovela horšia ale v podstate je to jeden s tých lepších Slovenských seriálov na Slovensku a čo je pozitívne presadil sa aj v česku, dokonca si ho naši bratia aj predabovali...Pavel Višnovský je najlepší herec v seriály..vidno že sú to skúsenosti s jeho bohatej kariéry... ()

neimed 

všechny recenze uživatele

Kym Seherezada si do posledneho dielu udrzala vsetky svoje postavy, tie nase nekonecne serialy (ba skor telenovely) na svojom konci najdu uplne ine obsadenie. Nech sa teda serialu dari... Ale kde na jeho konci bude Minichova, Mikulcik, ci Svarinska? Davno v uplne inom projekte. Predpokladam tiez, ze v dost podobnom. :D ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Seriál vznikol podľa rumunského telenovelového formátu Only Love. (QooBo)
  • V Česku je seriál uváděn pod názvem Druhý život, nikoliv Druhý dech, aby se nepletl se starším třináctidílným seriálem Druhý dech (od r. 1988). (funhouse)
  • TV Nova při uvedení v Česku nechala seriál nadabovat, čímž způsobila rozporuplné reakce a vášnivé diskuze u diváků, zda dabovat do češtiny slovenské filmy a seriály. (funhouse)

Reklama

Reklama