Reklama

Reklama

Artie a Diane souhlasí, že se postarají o svá tři vnoučata, když musí jejich až přehnaně starostliví rodiče odjet kvůli práci z města. Kolize nastane, když chování dětí z 21. století narazí na metody prarodičů ze staré školy. Dědečkovi Artiemu, který pochází ze staré školy a je zvyklý udílet příkazy, zkříží cestu rovnocenný soupeř. Společně se svou manželkou Diane si vezmou pod svá křídla trojici vnoučat, jejichž rodiče musí odjet pracovně mimo město. Kolize nastane, když chování dětí z 21. století narazí na metody prarodičů ze staré školy, mezi něž patří přísná pravidla, spousta lásky a staromódní hry... A právě umění se přizpůsobit nakonec stmelí celou rodinu dohromady. (HBO Europe)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (83)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Komediální talenty Billyho Crystala, Bette Midler i půvabné Marisy Tomei umí rozesmát i z mála, nicméně souboj s vysloveně trapnými a/nebo 100x provařenými situacemi, které každého nešimpanzího scénáristu napadnou okamžitě po nadhození zápletky (jako: děti nesmějí cukr, aby nevyváděly, takže si je děda samozřejmě usmiřuje zmrzlinovým dortem), úplně vyhrát nedokázaly. Kdybych počítal skóre, uhrály to taktak na remízu, jelikož závěrečné sentimentální padnutí si kolem krku přeci jen "zahřálo u srdíčka" (tfuj! :-)). 5/10 ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

"Čím som starší tým je tá zem nižšie." :-) Áno z telky sa na nás valí jedno klišé za druhý ,miestami aj trápnosť niektorých scén,ale to asi k rodinným komédiam už tak akosi patrí.Kto chce si pozrie a kto nie, tak vypne.Písať preto nejaké kritické komentáre je tu asi zbytočné.Každopadne v tomto filme je dobre vidieť kam tá dnešná "moderná" výchova detí vedie.Každý zápas detí končí remízou,aby nikto neprehral.Skoro ma vystrelo.Čo má tie decká potom motivovať ,keď neokusia chuť prehry a potupy od víťazov. Tak sme sa hrávali my, keď sme boli deti a nikto z nás neostal postihnutý.OMG. ()

Reklama

curil 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nepřišel na chuť výchově amerických dětí. Jak je rodiče nejen tolerují v jejich naschválech, ale ještě podporují tzv. osobnosti, ze kterých vyrůstají nehorázní frackové. Samozřejmě není to vždy. V tomto příběhu názorně předvádějí prarodiče normální přístup k dětem. Zaujala mě třeba hodina logopedie, to je síla. Vynikající Billy Crystal v roli Prďocha. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dokud nedojde na moralizování na konci, je to vlastně celkem zajímavá komedie. Trochu jsem si myslel, že to bude zaměřená na to, že je zde starý chlap, co nemá dobrý vztah k technologiím, ale film se zaměřil na to, že je zde situační komika, která funguje. Je to hezké rodinné pojetí, které mě bavilo. Jenže jak říkám, pak se začne moralizovat, všechno se vysvětlí, hraje se na tíživou notu rodinné lásky a toho, co se udělalo špatně, a už je to jen obyčejný film, který se snaží vštípit nějaké poselství. Skvělým zjištěním je ale fakt, že Billy Crystal to v sobě pořád má. ()

Piggsy odpad!

všechny recenze uživatele

Stupidní americká komedie, plná trapných rádoby vtipných situací, úsměvů od ucha k uchu a řešení pičovin. Opravdu jsem žasnul nad chováním lidí v tomto filmu, obzláště pak nad neustálým rozmazlováním hnusných, drzých a arogantních spratků, kteří by zasloužili dostat pár facek a kopanců do hlavy. Ne, tahle hloupá fraška nemá s komedií opravdu pranic společného, a ač mám velký smysl pro humor, zde jsem se nezasmál snad ani jednou. Při sledování tak okatě hloupého, křečovitého a americky-debilního humoru se člověk prostě jen naštve. Raději si po stopadesáté pustím Kurva hoši GuttenTag a budu se bavit stokrát víc... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Červenobílý maják, který je ve filmu vidět, se nachází v Harbour Town na Hilton Head Island v Jižní Kalifornii. (spiderpig)

Reklama

Reklama