Reklama

Reklama

Cabin Fever: Patient Zero

Trailer

V Karibiku se výletní loď srazí s výzkumnickým plavidlem. Srážka není nijak katastrofická a nic hrozného by se nestalo, kdyby ovšem na palubě výzkumnické lodi nebyl masožravý virus, který zabije každého, kdo s ním přijde do styku. (topr harley)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jestliže Outbreak bude zázračným dílkem skládačky, který zapadne k tomu, co se jmenuje Cabin Fever 1,2, tak jsem ochotný jednu hvězdičku přihodit. Za dvě pěkný kozy bych dal dvě i teď, ale kvůli absenci věcí, které by člověk znalý předchozích dvou dílů očekával, a myslím tím maličkosti, jako nechutnost všeho druhu, guilty pleasure humor, demence postav na únosném levelu, aspoň minimální návaznost, dávám krásnou jednu hvězdičku za to, že jsem jak ten idiot vydržel do konce a neprohodil jsem pak monitor oknem. Slabota. 29% ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Sem velkým příznivcem série Cabin Fever a tak mě toto pokračování potěšilo! Jednička byla supr novým počinem do těchto vod, bohužel dvojka sklouzla do odpadní stoky se svou naivní látkou (spíše trapným humorem, než hororem) a nyní máme po 5ti letech možnost zakusit další rozpustilý díl. Ano, má to své malé mouchy, ale já sem se příjemně pobavil. Dostalo se mi všeho, po čem mé srdíčko tak dlouho toužilo. V tom případě sem si vzpoměl na svou druhou skvělou sérii REC a zjistil sem, že se letos mohu těšil na další (již v pořadí) 4tý díl. Jen tak dál a sem zvědavý kam se s CF: Outbreak dostaneme! 80% ()

Reklama

bestlama 

všechny recenze uživatele

Mohly by nastat dvě možnosti. Za 1. Kdyby se film nejmenoval Cabin Fever, tak by po tom neštěkl ani zombie. Za 2. Kdyby se film nejmenoval Cabin Fever bylo by to daleko lepší a záživnější. Tvůrci se vezou na vlně vážnější jedničky a odvázanější dvojky a plují rovnou do prdele. Naposledy jsem takové zklamání zažil u REC3, kdy se taky jakože mělo jednat o prequel a s původními filmy neměl vlastně nic společného. Nebo prostě to už je nakažená voda registrovanou značkou pro Cabina Fívra? Oproti původním dílům se vytratila nadsázka, humor, svižnost, logika. Naopak přibyl temnější styl a to tak temný, že kolikrát není co vidět. Udělat z povedené série "akční" jednohubku s pár "hororovými" momenty a mít pocit, že to diváci budou žrát? Děkuji, NE! PS:. Většina tady bude mluvit o jedné konkrétní scéně, která se možná zapíše do dějin novodobého hororu, takže se o ni rád zmíním první! Jediná scéna, která mě dokázala z filmu "pobavit," tak je orální seks mladé dámě. Vzpomeňte si na mé PS u filmu. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zas tak hrozné to nebylo, když si člověk uvědomí, že na dané téma se toho moc nového vymyslet nedá. Šílený doktor chce dát světu lék na masožravý virus, pacient, co je vůči němu imunní, má ale jiné plány. Vystřihnul bych zbytečně rozvláčné scény s omladinou do doby, než přistanou na ostrově. Pak začnou mít postupně šťávu, i když sex po koupeli mohl být klidně bizarnější. Scénka číslo jedna je pěstní souboj dvou nakažených děveček, kde se mezi stahovanou kůži, vyrvané vlasy, krvavé šavle a zlámané ruce připlete i jeden řádný vibrátor. Jasně, dějově jednoduché, ale divák se přeci těší na maso, které nakonec dostane (proč by se na to jinak díval, že). A pěkná příroda, moře, pláže....rybí mrtvolky. Prostě třetí fajnovka, kde si lze tipovat, kdo zařve jako první a kdo jako poslední. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Vaše neschopnost udržet ten virus na uzdě je úchvatná........ Zajímavé zpomalené záběry a rozhovor po telefonu (vysílačce) hned na začátku filmu mě celkem navnadila. A tak jak jsem se na trojku těšil, začal jsem se těšit ještě víc. Jednička byla průměr. dvojka byla o hvězdu lepší, tak jsem zvědav na trojku. Jenže bohužel, mám smolíka. Trojka není tak dobrá. Krvavé scény tu sice jsou, ale to je vše. Dialogy jsou nedopracované, hudba nevyniká, je velmi podobná té z příběhu o Alici (Resident evil) a hlavně obsah příběhu je celkem nevěrohodný. CITÁT - Je to jen troška krve......... Souboj dvou žen v písku na pláži Penny (Jillian Murray) a Bridgett (Lydia Hearst) okolo 80 minuty je to nejlepší z filmu. CITÁT - Ty jsi ale hnusná děvka!!!!!......... Závěrečné titulky pak ještě přinášejí příběh o jedné malé slepé myšce. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Dominikánské republice. (Terva)

Reklama

Reklama