Reklama

Reklama

Banzuke - žebříček neporazitelných

(pořad)
  • Česko Bezkonkurenční Banzuke (více)
Reality-TV
USA, 2008, 30 min

Účinkují:

Rome Kanda

Obsahy(1)

Závodníci z celého světa přicházejí soutěžit v této nevšední show a zvládnout řadu fyzických výzev. Soutěžící musí projít řadou bizarních a bláznivých disciplín a vy je můžete sledovat na televizní obrazovce. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

TomX2 

všechny recenze uživatele

Televízna stanica Animax to kedysi vysielala každý večer a mňa to bavilo natoľko, že som nevynechal snáď ani jednu epizódu. Sledoval som to s veľkým záujmom a občas aj s napätím, väčšinou však s úsmevom na tvári. Dnes to je už stratená a zabudnutá záležitosť zapadnutá pod prachom, ktorú udržiavajú pri živote už len nostalgické pocity. Raz sa niekoľko rokov si však vždycky s radosťou pozriem nejaké zabudnuté zábery a som za to rád. Pravda, síce to dianie na obrazovke už nesledujem s tak veľkým záujmom ako kedysi, ale nostalgické pocity ostávajú. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Není to sice až taková klasika a ultimátní výzva jako Sasuke (=Ninja Warrior=Ninja Faktor), ale přesto jde o hodně zajímavou soutěž. Věčná škoda, že se něco takového nikdy nedostane k nám. České TV stanice si holt myslí, že nic jiného než zpívání, nebo exhibování v nějaké pochybné vile, se jako TV Show neprodá. Myslím, že pokud by nasadili Banzuke, nebo Sasuke, tak by byly velice rychle vyvedeny z omylu. ()

Tsukikage 

všechny recenze uživatele

Co se mi na tom opravdu líbí, mimo soutěže, jsou ta povolání. Jak se tam proboha dostala třeba řidička cisterny nebo obchodníci s akciemi. Mám rád japonský humor. ()

tobias15 

všechny recenze uživatele

Koukám na to každý večer na Animaxu, a musím říct, že jsem si to oblíbil. "Dveře do chrámu šampionů jsou... uzavřeny!" ()

Reklama

Reklama