Reklama

Reklama

VOD (1)

Hvězdně obsazené americké drama z produkce HBO zpracovává kontroverzní téma, související s výskytem zhoubného onemocnění zvaného AIDS. Odehrává se v New Yorku počátkem osmdesátých let minulého století a nabízí kritický pohled na nedostatek osvěty od oficiálních institucí. Na opačné straně stojí aktivisté z řadu gayů, kteří se společně s příznivci z řad osvícených lékařů pokoušejí o hrozící epidemii odhalit drsnou pravdu. V adaptaci divadelní hry Larryho Kramera se představí mimo jiné Mark Ruffalo, Alfred Molina, či Julia Roberts... Otevřený průhled do jedné z nejvarovnějších kapitol novodobých dějin režíroval Ryan Murphy. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Zbožňuju, jak se každej hater v tomhle ohledu ohání slovem "rodina" a ani pořádně neví, co to znamená :)

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Bluntman

no ale to spolocnost kurvi a vytvara to dalsiu degeneraciu, nie generaciu .... rodina u mna len hetero : zenska + muzsky + fagany = rodina. 

na příspěvěk reagoval YumiOkami

YumiOkami

YumiOkami (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

No,přesněji jsem byla NEnormální asi ve dvanácti letech,ale teď jsem dospěla (no emočně moc ne) a před nějakými scénkami jsem si řekla : " To je nechutný!" :-) 

na příspěvěk reagoval dr.horrible

YumiOkami

YumiOkami (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Odpovídám na tvoje starší tvrzení "U normální holky by bylo asi divný, kdyby se jí líbilo jak si to dva chlapi cpou do análu" :

Takže nejsem normální? :-O

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Lenina666

Dovol mi Tě obeznámit s mojí vlastní terminologií, kterou píši již nějakou dobu na tomto serveru - "Vyjímečně = výjimečně", "Zázvor = názor", "dizkuse= diskuze", "opoce = opice", .... Tudíž, pravopisného debila ze sebe v tomto ohledu dělám naprosto dobrovolně a naschvál, takže je zbytečné mě opravovat :) Ale jestli Tě to nějak hodně moc baví, nebudu Ti v tom bránit :)

na příspěvěk reagoval Lenina666, YumiOkami

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Beckett51

Nejde o to, kdo s kým souhlasí, ale s čím. On neexistuje jediný pádný důvod, proč by homosexuálové nemohli adoptovat děti. Podobně jako není pádný důvod, proč by nemohli darovat krev. Stejně je tato diskuze nesmyslná, protože v České republice je kolem tisícovky homo rodin (gay, lesbických), které vychovávají děti. 

na příspěvěk reagoval YumiOkami, Beckett51, Martin741

Související novinky

Julia Roberts změní svůj život

Julia Roberts změní svůj život

18.12.2016

Hollywoodské hvězdy se už dávno neštítí televize. Julia Roberts si tam odskočila před dvěma lety, když si zahrála ve Stejných srdcích, a teď se objeví v minisérii Today Will Be Different. Adaptace… (více)

Reklama

Reklama