Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka soutěžících se pokusí dobýt legendární pevnost Boyard. V několika náročných disciplínách musejí ukořistit klíče a indicie, aby měli co nejlepší výchozí pozici pro závěrečné získání zlatého pokladu... (oficiální text distributora)

Recenze (140)

Drom 

všechny recenze uživatele

Vážení diváci, rozejděte se a pokračujte dále, zde není nic zajímavého k vidění. Oproti původní sérii po stránce kvality zlepšení žádné, přidána však porce konzumu a debility. Mentálním postižením trpí nejen soutěžící, ale i průvodci hrou, nejhorší že všeho je pak ta vysmátá blonďatá kravka působící příjemně a inteligentně asi jako moderátoři TV N@VA. Z kouzla a dramatu původní relace nezbylo moc, při výběru úkolů se zřejmě rozbil generátor náhodných čísel a očividně je hybatelem této série hlavně komerce. Otce Furata nehledejte, ale parta skřetů naštěstí zůstala. Díky, dál si nebudu kazit chuť a krásné vzpomínky. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Tak tohle rozhodne ne! Moderatori stoji za pekne kulove. Tupa prsata zubata blondyna, ktera opakuje kazdou vetu stokrat a chlapek, co si mysli, ze bude vypadat jako macho, kdyz soutezicim nadava. Jeho trapny vyraz se neda nazvat ani parodii! Navic nepochopili rozdil mezi povzbuzovanim a zbytecnym dokolecka opakovanym popisovanim ocividnych udalosti. Jeste ze zustali originalni Paklic a Paces, jen za ty davam jednu hvezdu. Jinak je to vysmech! Nahradit otce Fura jakymsi pochybnym profesorem "Caryfukem" hovori za vse. Je to zkratka uboha ujecena verze, ktera nesaha originalu ani po gumicku od ponozek. *********************** Verze s Christopherem Ellisonem a Jodie Penfoldovou je o neco koukatelnejsi, te bych dala o hvezdu vic, ackoli blaznivy Kapitan je stejne zalostny jako Caryfuk. Miss you, Yann Le Gac! ()

Reklama

st.verka 

všechny recenze uživatele

Moderátoři slabí jak čaj, děvče je alespoň pohledné, ale jinak šílené a ten "šerif" v černém je totálně nezajímavý a kontraproduktivní, naprostá absence kouzla osobnosti. Nedodá tomu ani za mák napětí či dramatičnosti. Disciplíny jsou už navíc okoukané. O dabingu ani nemluvím, to překřikování se vážně nedá. A zařadit to po sériích "Kdo přežije" to naprosto zabíjí. Nemá to zkrátka žádnou "šťávu". ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Původní francouzskou verzi jsem měl strašně rád a proto jsem byl nesmírně potěšený, když jsem se dozvěděl že Prima Cool bude tuto dobrodružnou soutěž znovu po několika letech vysílat. Sice ne jako originál, ale to mi vůbec nevadilo. Nesledoval jsem to kvůli francouzskému patriotismu, ale protože se mi velmi líbil koncept. Proto se divím, že se po těch několika letech mé nadšení z této soutěže poněkud vytratilo jelikož koncept je stále stejný. Bohužel neumím popsat co mě tak zklamalo, možná to je absence otce Fury, otřesný dabing nebo jsem jednoduše ztratil svůj dětský vkus. Každopádně proti původní verzi je tato britská jednoznačný úpadek. 50% ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Pomerne zaujímavý súťažný program. Určite jedna z tých priemerných, možno aj lepších reality-show. Fort Boyard ponúka mnoho zaujímavých disciplín chvíľok, ale to je všetko a pri tom ostatnom sa človek nudí. Bohužiaľ, cieľ tvorcov preniesť na ľudí tú silnú atmosféru nevyšiel (aspoň po väčšinu častí). 45% ** ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Stavba pevnosti začala za vlády Napoleona v roce 1801 a trvala 56 let. Je široká 31 metrů, dlouhá 61 metrů a vysoká 20 metrů. (Ficik)
  • Pevnost se nachází u západního pobřeží Francie na souřadnicích 45°59'59.006"N, 1°12'49.717"W. (Ficik)
  • Heslo k získání zlata má pokaždé 5 písmen. (Illuminare)

Reklama

Reklama