Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka soutěžících se pokusí dobýt legendární pevnost Boyard. V několika náročných disciplínách musejí ukořistit klíče a indicie, aby měli co nejlepší výchozí pozici pro závěrečné získání zlatého pokladu... (oficiální text distributora)

Recenze (140)

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Zdaleka mě to nechytlo tolik, jako původní francouzský Boyard v 90. letech, ale to je celkem pochopitelné. Celé to působí jako jakási instatní verze osekaná na takový čas, aby to i s reklamami vydalo na hodinu vysílání. Některé nově přidané úkoly jsou zajímavé, některé staré chybí. Asi bych měl dát 3 hvězdy, jenže bohužel jsem měl tu "čest" vidět to v českém dabingu (dialogy jsou tak zprasené, že už to snad ani víc nešlo) a ten psychický blok mi brání dát vyšší hodnocení... ()

PetrJulian 

všechny recenze uživatele

Je to o ničem. Viděl jsem tři díly a úkoly jsou dost podobné, ne-li stejné (např. v každém díle lezli do prostoru, kde byli buď pavouci nebo hadi, na střídačku), příšerný voice-over, který se snažil opravdu namluvit vše, co tam zaznělo. Ani jako malý jsem se na to nedíval, proto mě nalákalo, že to teď běží, ale... prostě zklamání. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Prostředí, úkoly a smysl celé soutěže zůstaly zachovány. Co je však mimo, jsou pro mě hádanky (podle mě zcela nelogické nebo maj na prima cool mizernýho překladatele). A hlavně: ta ženská, co se pořád zubí, jako by byla placená za každou minuty, kdy vycení tesáky? A Master Boyard?? A otec Fourra!!!!?? Chci zpátky otce Fourra! Apoň že Pačes a Paklíč po pevnosti pořád pobíhají a Kebule sice zestárl o pár let, ale pořád je stejně "příjemnej" :) Zkrátka v tomhle případě je francouzská verze neostižitelná. Škoda přeškoda. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Britská snaha o pokračování ,,Klíče od pevnosti Boyard,, je velmi podobná té originální Francouzské, ale není to prostě originál tudíž je o něco níže. Boyard je zde mizerný a otec Furo na originál též nemá. Suma sumárum i nadále to je zajímavá soutěž na kterou se rád podívám, ale myšlenkami jsem stále u originálu. 4z5 ()

Smerfetka88 odpad!

všechny recenze uživatele

Tvrzení, že už "to není ono" považuju za hodně umírněnou verzi toho, že to je hrůza! Soutěžící jako by z oka vypadli těm umělinám, které se objevují ve Faktoru strachu, moderátor je mi více než nesympatický a ta karikatura otce Fury nestojí ani za zmínku. Soutěžní úkoly jsou pořád stejně dobré, ale to je všechno, za to nemůžu dát bohužel ani hvězdičku. Asi bych přijala raději to, kdyby opakovali původní díly, než vypouštět tady tohle. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Stavba pevnosti začala za vlády Napoleona v roce 1801 a trvala 56 let. Je široká 31 metrů, dlouhá 61 metrů a vysoká 20 metrů. (Ficik)
  • Pevnost se nachází u západního pobřeží Francie na souřadnicích 45°59'59.006"N, 1°12'49.717"W. (Ficik)
  • Heslo k získání zlata má pokaždé 5 písmen. (Illuminare)

Reklama

Reklama