Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Animovaný film o dvou nejlepších kamarádech, kteří se rozhodnou, že zachrání svého kamaráda. Byl totiž omylem stažen do pekla, k samotnému pánu zla, Satanovi. (wohna)

Videa (2)

Trailer

Recenze (20)

Rhod 

všechny recenze uživatele

Na animák ako dosť hardcore :D To istotne nie je určené pre deti, vlastne pre deti to bude aj zakázané. Samé sexychtivé narážky, ktoré by mi ani vo sne nenapadli, že sa dajú vymyslieť. Kto ale nemá rád takéto sprosté narážky, ten nech to nepozerá, ale ja sa na takom viem baviť, a dosť som sa aj pobavil. Z niektorých hlášok sa smejem doteraz. Myslím, že South Park je oproti tomu slabý odvar. Som rád, že som sa ku tomu animáku dostal náhodou, lebo tak dlho pri animáku som sa dlho nepobavil. Dejovo ako tak, postavičky hrozné, len som čakal, ktorý z nich kedy čo zase "zabije" :D :D ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem do čeho jdu a dostal jsem skoro přesně co jsem čekal. Lehce perverzní humor se skvělou animací. I tak mě ale Hell & Back trochu zklamal protože to určitě není film pro děti a tak mohli přeci jen přitvrdit,ale to je jen můj názor. Rozhodně si i tak zaslouží 4* ke kterým pomohla nejen skvělá animace ale i super namluvení postav. 80% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Animovaný film, který je pořádně sprostý, pořádně drsný a nevybíravý. Já vím, že mu do pořádného příběhu chybí hodně a mnohdy to zachraňuje jen těmi oplzlostmi, ale tak nějak mi to v tomhle smyslu jako celek sedlo. Ta animace je výborná, stop motion není tak tradiční, navíc to má skvělý dabing a někdy opravdu vychytané hlášky. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Nemálo dobře stylizovaných nápadů. Ano, je tu věrtel sexistických narážek, vulgarismů a kdo ví čeho ještě, kupodivu mi to ale vadilo jen v době před Peklem - pak už mi to nepřišlo tak blbé, protože prostě Peklo. A navíc to bylo tak kulometné, že většina rychle vypškala. Méně vulgarit přes čáru a ty dobré nápady by se prodaly lépe. --- 2,5* ()

silentname 

všechny recenze uživatele

A pritom to vyzeralo ako skvelý R-kový animák. A nakoniec to vypáli ako trošku nápadité, no slabo dotiahnuté vulgárne stop motion filmové dielo, ktoré občas funguje, no občas zase úplne nefunguje. Myslím si, že sa do tohto filmu dostala asi každá možná aj nemožná absurdnosť, aká môže človeka napadnúť, no nemám pocit, že by to vedelo využiť všetky možnosti, ktoré tu svet pekla ponúka. Diabol je podľa mňa dobrou postavou a rovnako aj Mila Kunis, ktorá dabuje Deemu. Myslím si ale, že Remy je maximálne nepríjemný typ človeka a človeku ani chvíľu nie je sympatický. Augie naopak si myslím, že je celkom v pohode. Najväčším problémom filmu ale je fakt, že všetky rozhodnutia, ktoré sa vo filme udejú nemajú žiadne vysvetlenie, žiadnu hĺbku a proste len zrazu sa niečo zmení a film ide iným smerom. A to ma dosť štve. Lebo keby sa to viac vyprofilovalo, mohlo to fungovať lepšie. Ale je fajn občas vidieť, že svet animovaných filmov sa dá využiť aj na niečo iné než len príbehy pre deti a podľa mňa solídna stop motion animácia filmu pomáha. Nepozrel by som si ho znovu, myslím si, že má veľmi deravý a zle poskladaný príbeh, ktorý chcel viac času na to, aby fungoval, no nemyslím si, že by som na filme nenašiel nič, čo by som pochválil. Má dobré momenty, no myslím si, že si tvorcovia na tom mohli dať záležať viac. A je to potom premrhaný potenciál. Hodnotenie: C ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • V řecké mytologii Orpheus nedokázal zachránit svou lásku Eurydice před Hádesem. Ve filmu má schopnost zachraňovat smrtelníky z pekla. (kellne)

Reklama

Reklama