Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • Česko Nikdo nepřežije (více)
Trailer 1

Skupina nic netušících úředníků se ocitá v zajetí opuštěného ostrova, když se teambuildingová akce vedená bývalým mariňákem, Stormem Rothchildem (Jean-Claude Van Damme), nebezpečně zvrtne. Nastává chvíle, kdy musí Chris (Adam Brody) a jeho kolegové svést souboj o přežití s přírodou - i s ostatními! (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (154)

Ondr@932 

všechny recenze uživatele

Tak když se zaměřím na obsah filmu tak je to úplná střeštěná hovadina :-D Chvílemi trochu vtipná a chvílemi i trapná ... Co více na to dodat. Ale docela to šlo. A tři hvězdy dávám jen proto, že zde byl Jean-Claude Van Damme jinak bych dal dvě hvězdy. Toho jsem snad ještě nikdy neviděl v komedii a docela to s ním byla zábava a to především když byl průvodcem a dříve byl mariňákem, prostě celkem prča. Poté když na něj zaútočil tygr a poté když tam půl hodiny cca nebyl tak film pomalu upadal a když se tam opět objevil tak to bylo opět zábava. Tudíž chci tím říct, že JVCD to aspoň trochu zachraňuje, neboť jinak by to byla strašná podprůměrná chujovina. 50% ()

Alex126 

všechny recenze uživatele

Filmový hrdina (Adam Brody) pracující pro korporativní svět, má snad tu nejnudnější práci na světě - navrhuje obaly k toaletnímu papíru. Aby toho nebylo málo, tak svojí pasivitou a plachostí odpuzuje dívky a ještě mu spolupracovník krade nápady. Vše se změní s příchodem Jean-Clauda, který je bere na ,,leadership trip''. Adam Brody a Rob Huebel v tomto filmu září svým vtipem, situačním humorem a nenudíte se s nimi ani chvíli. Tento film vás bez jakýchkoli pitomostí upřímně baví po celou dobu a i přesto, že celou dobu budete cítít, že tušíte basis celého příběhu, nepřestane vás bavit až do svého konce. I přes spoustu vtipných okamžiků a fakt, že si myslím, že jde o nadprůměrnou komedii, musím dát 3/5. Rozpočet: 3 500 000 $ ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek se opírá o známou reality show ´Survivor´, nebo-li ´Kdo přežije´, takže kdo tuto soutěž zná, bude jistojistě předem vědět, jak tento filmový počin vypadá. Atmosféra je zcela stejná. Jednu z rolí si vzal i Jean-Claude Van Damme a jak jinak, roli bývalého mariňáka, který to má všechno na povel. S postavou si poradil dobře a zahrál ji s veškerou grácií pro svou naivitu a v jistém smyslu i určitou zvrácenost. Takže tu jde dějově o naučení se přežít v divoké přírodě a byť se to celé vzývá v bláznivou komedii, není tomu tak. O komedii se sice jedná, ale vyznačuje se aspektem odlehčené zábavy. Vlastně něco, jako rodinná komedie. Jen tu chybí ještě děti. Snímek k víkendovému odpočinku naprosto se hodící. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Jean-Claude Van Damme je herec ktorého nejako neobdivujem. Mám rád zopár jeho kúskov ale po väčšinou išlo o béčkovú a céčkovú biedu na ktorú sa podpísal zub času a 90% z nich nemusím. Nebyť jeho trademarku na plagáte, túto kravinu by som určite nezačal pozerať. Zopár kancelárskych krýs stroskotá na ostrove a po požití durmanu začnú halucinovať. Čo by ako námet na dobré psycho nebolo na zahodenie, no scenárista z toho spravil klišé, regulárnu komédiu pri ktorej sa nedokážem zabávať. Jediné pričom sa pohli moje kútiky úst bol prehnaný sebarexlexný kop JCVD na úplnom konci. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně skvěle nabušený (i když od dob Kickboxera to tělo samozřejmě stárne) Jean-Claude v naprosto totální kravině s hodně hrubými výrazy, sem tam až zvrhlými záběry a celkově podivnou komedií, na druhé straně ovšem studie lidí z jedné firmy zahnaných na hranu přežití, a v tomto směru to až zas taková blbost není, naopak je k zamyšlení, co dokáže silný a ovládnutí schopný jedinec vše udělat. Moc se mi líbila scéna, kdy magor Roba Huebela sděluji odsouzenému na smrt, že on sám by ho nechal jen pošlehat bičem, ale když to chce dav, musí ho popravit. TOHLE je opravdu k zamyšlení. Za mne sice horší průměr, ale mám radost z uvolněného a zábavného JCVD (i když jen v menší roli), kterého role evidentně bavila a užil si ji i s námi diváky. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Puerto Ricu. (Danny88)

Reklama

Reklama