Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (942)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Koncept se s prvním dílem vyčerpal (respektive možnost opakovat podobné okno se stejnými hrdiny) a tak to tvůrci vzali u trojky šalamounským obloukem, kdy se vlastně dohrávají události, které předchozí dvě epizody vyvolaly. Potud dobře. Ale nikdy nebylo patrnější, že samotné postavy jsou (vyjma Alana) de facto nezajímavé a tudíž je hrozně těžké najít motivaci k tomu, proč trojku vůbec sledovat. Nuda to není, protože se hodně střídají lokace a vždy jednou za čas přijde dobře míněná hláška. Vyjma dvou geniálních scén (loupež a invaze do hotelu) se ale většinu času tvůrci plácají od jednoho nuceného vtipu ke druhému. Tohle mělo zkrátka zůstat u jednoho filmu. Další dva jen uměle první pařbu natahují. 50% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Třetí part mi přišel jako úplně jinak pojatý film, než byly ty předchozí dva díly. Opět se vrací ta stará dobrá Vlčí smečka a potrhlý asiat Chow, aby mohli opět začít s neuvěřitelným příběhem. Na scénu však tentokrát přichází výborný a svěží John Goodman (pan Flinstoun), což je opravdu skvělá volba. Na druhou stranu však příliš prostoru nedostane. Celkově mě třetí část dost bavila, ale ze začátku to teda byl celkem hnus. Jeden trapný vtip za druhým včetně extrémně nechutné scénky s hlavou žirafy. Pak se to ale naštěstí rozjelo a připomínalo to starou dobrou jedničku. Bangkok byl jako přes kopírák Pařby ve Vegas a i nyní se dočkáme úplně náhodného vyřazení Douga ze hry, ovšem už to není v takovém měřítku a v jistém smyslu je tento díl alespoň trošičku originální. A jestli se jedná o úplný konec Vlčí smečky? Konec filmu a dosavadní tržby nám nabízejí dvě různé možnosti, tak uvidíme....85%...[05.06.2013_Cinestar_Černý most] ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tihle kluci na to pořád mají a nejeden fanoušek si v kině díky scéně v mezipauze závěrečných titulků posteskne, že už je to podle všeho naposled. Možná zbývá, udělat z toho televizní seriál, což? Nápady by pořád byly, bavil jsem se celé dvě hodiny. I když jsou Cooper s Helmsem opovážlivě odstrčeni na druhou kolej... ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Veľmi, veľmi milé prekvapenie. Ja tieto posuny v žánroch milujem. Tí čo očakávali (samozrejme oprávnene) čistokrvnú komédiu museli byť poriadne naštvaní. Mne sa podarilo našťastie včas prepnúť a užil som si veľmi slušnú variáciu na Hitchcocka (brať samozrejme s veľkou nadsázkou) s komediálnou nadstavbou. Pecka 8/10 ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Jednička i dvojka super, trojka bohužel takový slabší dojezd. Možná i proto, že tam nebyla přímo ta "pařba" a následná kocovina se ztrátou paměti stejně jako v minulých dílech (pokud teda nepočítám závěrečnou scénu filmu). Některé postavy sice pořád bodovaly svými hláškami, celkově ale oproti předchozím dílům ubylo těch skutečně zábavných momentů a trhlých scének. Už to zkrátka nebylo tak úplně ono. ~(3,0)~ ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • V každém díle trilogie, když se vlčí smečka setkává po kocovině s Mr. Chowem (Ken Jeong), tak je Chow nahý. (Chipsonator)
  • V bare v Tijuane Chow (Ken Jeong) priloží Stuovi (Ed Helms) na pravú stranu krku nôž a poreže ho. Následne, keď plánujú lúpež, ale žiadnu reznú ranu nemá. Objaví sa mu až pri samotnej lúpeži, lenže už na ľavej strane. (Jayem)
  • Herec Zach Galifianakis (Alan) musel být v některých scénách odehrávajících se ve velkých výškách nahrazen dublérem, kvůli své fobii z výšek. (Duoscop)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama