Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední rovnice tohoto školního roku je exclusivní přípravkou na prázdniny: Filmová série „Pařeb" + hororový žánr Found Footage + Brazílie = komedie Léto All Exclusive. Všechno začalo jako skvělá dovolená s kamarády a snoubenkou v brazilském ráji. Sluníčko, pláž, samba, rumba i rum, dovádění ve vodě, holky v bikinách. Právě tady chce Franck požádat svou snoubenku o ruku. Jeden den se skupina na prázdninách vypraví na výlet, otec snoubenky jim vnutí i stoletou babičku na elektrickém vozíku . . . střih! Najednou probíhá horečnaté pátrání. Z výletu do džungle se nevrátili, několik dní o nich nikdo neví, v oblasti jsou domorodé kmeny kanibalů. Až konečně! Najde se kamera na selfie tyči, kterou si jeden z nich vždycky všechno natáčel. A ukáže se, že to nebyl výlet, ale opravdový brazilský karneval katastrof. Drzou starou babičku by ještě přežili. Dvě sexy dívky, které se k nim přidají, taky nejsou to nejhorší. Lenochod je dokonce roztomilý. Ovšem jejich vlastní talent na vytváření šílených situací a průšvihů? Ten promění exotický ráj v kůlničku na dříví dřív, než bys řekl Pelé. Tukan by mohl vyprávět! (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (111)

Olík 

všechny recenze uživatele

Co to bylo? Taková kravina, ale bavil jsem se takřka královsky. Ty vtipy byla prvoplánový, jednoduchý, předvídatelný a dalo by se říct z lacinějšího kraje…..ale když vás to zrovna trefí v tom správném rozpoložení. Uvažoval jsem i o čtyřech hvězdách, protože kdo jiný než lenochod by si je zasloužil, každopádně by to asi nebylo úplně fér vůči filmařsky kvalitnějším kouskům. Ovšem musím zopakovat, že když se s touhle all inklusive dovolenou sejdete na stejné vlně, tak není úplně co řešit. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Vynikající komedie, která mi potrhala bránice jak už dlouho nic. Vlastně jsem moc nečekal, ale Francouzský humor je bezchybný, upřímný i velmi sarkastický tedy mému vkusu velmi blízký. Film se odehrává v atraktivním prostředí, jsou zde šikovné slečny, situační humor je doslova k pos*ání a nejen, že jsem brečel smíchy, ale také řval přes celéj barák minimálně 5x. Kolik šílených situací dokážou Francouzi vymyslet během hodiny a půl je respektu hodné. Babča a kanibalové strop. 85% ()

Reklama

NitroXcz 

všechny recenze uživatele

Francouzské filmy? Ne díky. Není to můj šálek kávy, ale All Exclusive mile překvapilo. Jeden z málo případů, kdy je dvojka lepší než první díl. Je to podobné jako u Němců, taky je nevyhledávám a pak bum. Je tady suprovej fakáč. Parádní letní jízda kde se pokazí vše co nemá. Nepamatuju si žádnou z novějších komedií, u který bych se zasmál víc než jednou. Frantíci to zlomili. ()

Sundance.cz 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že po douhé době jsem shlédl více než slušnou komedii. Opravdu jsem se bavil a frantíci mají zase jedno plus. Vydařených scének zde není málo a oceňuji originalitu zpracování, kdy skupinka sleduje s "popcornem" v ruce video, které natočili "dovolenkáři". ***zdá se, že babička nenápadně ujíždí*** ()

CommanderCZ 

všechny recenze uživatele

Na doporučení kamarádů jsem zhlédl trailer. Nutno říct, že mě zaujal, nicméně moc nenadchl. Nedalo mi to a rozhodl jsem se podívat na celý film. Úvodní část byla nudná a nezajímavá, avšak následuje hlavní zápletka, která vlastně tvoří celý hlavní zbytek filmu. Pobavil jsem se, děj mě nenechal vydechnout. Christian Clavier nezklamal a francouzský humor potěšil. Geniální provedení formou živé kamery. Finále však bylo tak trochu vycucané z prstu, ale celkový dojem z této kvalitní dobrodružné komedie neovlivnilo. Dokonce mi bylo i líto, že to skončilo tak rychle. Zkrátka zábavná francouzská komedie na krásný letní podvečer. 4* ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Vo filme spomínaný maskot hotela Lamar a ohrozený vták Tukan modrozobý v skutočnosti neexistuje, avšak existujú iné tukanovité vtáky, pre ktoré je príznačné modré sfarbenie na zobáku, napr.: Tukan žltohrdlý, Tukan červenozobý a Tukan pestrý. (maestrotatum)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach na pobreží Atlantiku, v brazílskom štáte Bahia a trvalo od 12. januára do 27. februára 2015. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama