Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (942)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Zavŕšenie trilógie sa nemohlo odohrávať inde, len tam, kde začalo – Viva Las Vegas, Cézarov palác, malý aziat v kufri limuzíny, Jade a Carlos. Z trojky je konečne samostatný film, ktorý nejde cez kopírku vzorovej jednotky, niekoho zmena poteší, niekoho sklame. Čo však nesklame je znovu silná Phillipsova réžia, trojciferná produkcia, i keď prvý diel stál o 70 melónov menej a vyzeral o triedu lepšie, štýlový soundtrack (Todd si toho Kanyeho fakt ide x) a trojica postáv, ktoré v tejto fáze už len buď miluješ, alebo nenávidíš. A viac už nemám čo napísať, bo som stokár bez kreativity a berú ma driemoty... ♪♫ / ♪♫ (1.6.2017) (2.6.2017) (24.8.2017) (15.11.2018) (19.9.2021) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že důstojné rozloučení, které působí jako mírně zbytečná nádstavba. Je vražedné přicházet co dva roky se stále novými nápady na stejné téma. Takže nám tvůrci nabízejí trošku jiný koncept, ve kterém se naši hrdinové tentokráte neskalí a Doug je tentokráte unesen zcela vědomě. V některých scénách se sentimentálně vzpomíná. Jediná postava, která má tohle všechno u prdele je absolutně šílený Leslie Chow. Ten člověk se narodil snad s kokainem v těle. V závěru mě bylo trošku i smutno že se s našimi hrdiny pravděpodobně na hodně dlouhý čas loučíme, protože upřímně s nimi si člověk prožil hodně zábavy. Wolfpack forever! Nic to ovšem nemění na faktu, že 3. díl je z celé série nejslabší. 60% ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli jsem byl ve výrazně lepší náladě, než při sledování starších dílů, ale tenhle mi sedl ze všech nejlépe. Zach Galifianakis ukázal, že je výborný herec. V tomto dílu jsem také přišel na chuť tomu milému šikmoočkovi. Tentokrát už se nedostaví žádná divoká noc a poté honba za napravením všeho, co se během ní přihodilo. Tvůrci se nalepili na události dílů minulých a musím za sebe říci, že se jim to povedlo. Potěšila i vzpomínka na Johnnyho Cashe zazpívaná s asijským přízvukem a nulovým pěveckým talentem. Žádný záchvat smíchu mě nepostihl, ale několikrát jsem se od srdíčka zasmál. Naprostá spokojenost. Lepší 3*. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tímto posledním (?) dílem se jen dokazuje, že tato série je bohužel typickým příkladem trilogie, kdy každý následující díl je slabší než ten předchozí. Jednička byla opravdu vtipná komedie, která měla příběh a ve které herci byli neokoukaní a vtipní. Dvojka, se kterou má dost lidí problémy, že je naprosto totožná, jako jednička, mě taky pobavila a právě proto mi ta podobnost zase tolik nevadila. Jenže tenhle díl už neví, coby. Už neví, jak by tyhle tři (respektive čtyři, přeci jen, vždy to je o tom, jak kreativně se scenáristé zbaví Douga či někoho jiného) dali zase nějak dohromady a tak kombinují, snaží se navázat, propojit, zkombinovat něco, co na začátku sice byl opravdu fajn film, ale ne základ na trilogii. Doufám, že Wolf pack se už definitivně rozpadl. 55 %. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zach Galifianakis a Ken Jeung jsou herci, kteří si třetí díl pařby naprosto perfektně kradou celej pro sebe. Stoupá a klesá spolu s nimi. A to je vlastně úplně jedno, že po originální jedničce a dvojce, co je asijskou verzí jedničky, konečně přichází s nějakým novým nápadem. Zach a Ken jsou v tomhle příběhu prostě doma. Jak se Ben v první scéně objeví ve vězení a Zach v té druhé scéně spolu se žirafou, tak máte jasno. Tohle je prostě jejich svět a tam patří. Jenže ne vždycky se Zach a Ben objeví na scéně a ne vždycky to je taková pecka jako na samotném začátku filmu. I tak ale...pobavilo. Nijak zvlášť, ale standard předchozích dílů si tenhle díl udržel. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama