Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety ve školní knihovně zahynulo pět studentů. Z neznámých důvodů tam vypukl požár, oni uhořeli a od té doby tam jejich duše straší. Jakoby se od školy nemohly odpoutat. Možná je spojuje tajemství, které má být odhaleno. Možná je čas objasnit starou tragédii a pomoci jim dosáhnout klidu. Možná budou muset dokončit jednu důležitou věc: složit maturitu... Bláznivá komedie o partičce středoškoláků, kteří jako duchové dokážou vstupovat do živýh lidí, pohybovat předměty a obrátit celou školu vzhůru nohama. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Španělské filmy vítám s otevřenou náručí, protože v té záplavě americké produkce působí jako svěží vánek. Ale to samozřejmě platí i o jiných evropských filmech. Je to celkem pohodový film s příjemnou stopáží. Nejde o žádnou přehnanou šílenost. Škoda, že je tu poměrně dost hluchých míst. Nemusím mít nic bláznivého, ale více šťávy by neuškodilo. ()

Martanecek007 

všechny recenze uživatele

Ráda jsem se po té hromadě nových, tuctových, trapných, pubertálních a humorem překypujících komediích (převážně od amerických tvůrců) podívala na komedii, která mě pohladila na duši a vykouzlila úsměv na rtech. Rozhodně si nezaslouží Oscara, nicméně je to film, který svojí nevinností a vtipem dostává ode mně 5*, a to komedie zrovna 2x nemusím :-) ()

Reklama

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych neřekl, že se kdy budu dívat na španělský film, který bude takhle dobrý. Velmi dobrá komedie s trochou romantiky a duchovna vhodná pro celou rodinu, protože není žádným hororem. Navíc film dobře odráží současnost a řídí se již zavedenými zvyklostmi. Opravdu dobře jsem se bavil a o to jsem to vůbec nečekal. Palec nahoru a 75% k tomu. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Sice průměrný, ale neprávem opomíjený film svého žánru. Jelikož nepostrádá kvalit spousty snímků, které nám servírují veřejnoprávní televize v pravidelných intervalech a tento snímek by mezi ně klidně mohl patřit a získat si tak větší pozornost u diváků, kterou si bezesporu zaslouží. Za to nejspíše může fakt, že je film z evropské produkce a není tak z továrny na sny Prostě příjemná, nenáročná blbinka na deštivé odpoledne, která musí děti přímo nadchnout. Víckrát bych to nejspíše vidět nemusel, ale svůj účel splní dokonale. ()

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Student, co zemřel když byl na mol a to mu zůstalo i do světa duchů, těhotná studentka a další, kteří uvízli ve světě živých. A může jim pomoci pouze lehce labilní učitel Modesto. Tohle je duchařská komedie jak má být, takového moderního střihu :-) Přitom dojem z filmu vylepšuje několik španělských hudebních pecek. Je to prostě vtipný! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Hlas Angely (Anna Castillo) při zvěvu "Requiem" od Mozarta předabovala herečka a zpěvačka Miriam Mendiola. (Cheeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno