Reklama

Reklama

Aréna národů

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2012, 70 min

Účinkují:

Aleš Háma, Aleš Valenta

Obsahy(1)

Nejzábavnější soutěžní pořad pro celou rodinu. 15 soutěžících reprezentuje Českou republiku v zábavných hrách, kde vítězí humor nad výkonem. V Aréně národů platí, že "není důležité vyhrát, ale zúčastnit se"! Moderuje Aleš Háma a Aleš Valenta  Zbrusu nový zábavný soutěžní pořad přichází od této soboty na obrazovky Prima family! Čekají vás v něm především zábavné hry, v nichž humor vítězí nad podaným výkonem. Patnáctičlenná družstva z osmi zemí světa od Velké Británie po Čínu se musejí vypořádat s nejrůznějšími nástrahami i s faktem, že soutěžící při plnění zadání mnohdy nevypadají ani trochu důstojně. Proto je náš tým složen sice z fyzicky zdatných závodníků, ale zároveň z lidí se smyslem pro humor, kterým nedělá problém udělat si legraci i sami ze sebe. Do soutěže Aréna národů, která se natáčela ve Francii, se přihlásili nikoliv kvůli slávě, medailím nebo finančním výhrám, ale čistě proto, aby si tu "zablbli". V tom jim budou velkou oporou i oba moderátoři - Aleš Háma a Aleš Valenta.
Diváci budou mít kromě sledování zajímavých soutěžních disciplín možnost seznámit se s českou partou, která se během natáčení neuvěřitelně rychle stmelila a šířila kolem sebe dobrou náladu, ale i nahlédnout do zákulisí celé soutěže, které patřičně okomentují oba moderátoři. Chybět nebude ani trocha humoru na účet ostatních družstev, z nichž některá přijela s úplně jiným posláním. V Aréně národů se sešly týmy z Arménie, Běloruska, České republiky, Číny, Francie, Ruska, Ukrajiny a Velké Británie. Jak si povede český tým v takové konkurenci? Uvidíte už od dnešního večera na Prima family! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (76)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zas až tolik bych tento pořad nehanil. Jasně, fenomenální Hry bez hranic byly jen jedny a tohle se jim podobalo jen vzdáleně, ale svou kvalitu to mělo. Já se u sledování mezinárodního zápolení v tomto případě nenudil – Valenta a Háma taky nebyli úplně tragičtí a některé soutěže více než povedené. Víc jak průměr tomu ale zas nedám. Zbytečně přechvalovat a nadhodnocovat to nebudu… ()

ainny odpad!

všechny recenze uživatele

Marně dumám za co bych dala aspoň jednu hvězdičku a nepřicházím vůbec na nic. Z celé soutěže jsem měla pocit, že tam ani tak nejde o soutěžící a jejich úkoly, ale o záběry na moderátory. To byla jedna věc, která mi vadila a ta druhá byli býci. Nemám ráda rodea, cirkusy apod., takže mi to vadilo i tady a to tak že hodně. Zhlédla jsem poprvé a naposled. ()

Reklama

BruceW odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní zábava opět klesla do nových hloubek. Nyní nás už TV Prima učí tomu, jak se smát situaci, kdy býk nabírá soutěžícího na rohy. To celé je zasazeno do podivných her, jejichž smyslem je právě pouze co nejvíce kolizí se zvířaty. Doufejme, že ojedinělý pokus o tento typ zábavy se už snad nebude znovu opakovat. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Je to něco otřesného a nepopsatelného, ale pozor. Za vynikájící, téměř "oskarové" herecké výkony pánů Hámy a Valenty, kteří velmi zdařile předstírají jak je ta ultrastupidita baví a zajímá, se tohle vyplatí vidět. Jenom asi tak pět minut. Podotýkám nic horšího jsem neviděl, kromě snad moderování zpráv na všech televizních stanicích moderátory, které nenávidím a pravidelně Remingtonkou odpravuji televizi. Jenom letos už je to asi dvacátá zlikvidovaná plazma. 0% ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Velký návrat ´´Her bez hranic´´ je zpět, sice to má hodně daleko, ale celkem dost jsem se pobavil. Nepotěšilo mě počet týmů, pouze 4 národy se mezi sebou utkávají, což je docela škoda. Pro mě velké překvapení a za ty dech beroucí úkoly mezi býky, smekám před soutěžícími. Docela nepochopitelné, že konečné pořadí rozhoduje poslední disciplína, která se nemění a je dosti nespravedlivá. Jinak dobrá výplň času. / Viděné epizody *10.dílů / ( Hodnocení: 6/10 ) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama