Reklama

Reklama

VOD (1)

Fioravante se rozhodne stát se profesionálním Donem Juanem, aby pomohl svému příteli Murraymu, který je na mizině. S Murrayem působícím jako jeho „manažer" se rychle ocitne mezi dvěma mlýnskými kameny - láskou a penězi. (Filmbox)

Videa (8)

Trailer

Recenze (63)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vypadáte jako chlap. Ne moc hezký. - Gracias." Já mít penis, za který by solidně vyhlížející dámy platily tisíce dolarů, a podnikavýho židovskýho agenta, tak bych s pravidelným zastrkáváním neváhal. A bylo by mi jedno, že to není košer ani halal, protože jsem květinář, elektrikář a hlavně instalatér. Já se v tom židovským světě zkrátka bavil, užíval si nesmělýho zvlhčovače dámskejch vagín a všem jsem hrozně přál jejich spokojenost. A oni mi ji svým jednáním vrátili. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

John Turturro má tak výrazně allenovský rukopis, že se nechce věřit, že to doopravdy napsal a režíroval on a Woody Allen v tom ,,jen" hrál. Stejný druh humoru, stejně ironický pohled na stárnutí, vztahy i život, stejně sarkastické dialogy, obsese krásnými ženami i erotikou, podobná hudba a uhranutí New Yorkem... Příběh je to vlastně banální, v něm není síla Turturrova/Allenova snímku, ta je v eleganci, s jakou je zahrán a vyprávěn. V žánru allenovské komedie se John Turturro s Fading Gigolo překvapivě neztratil... ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Linia s gigolom Turturrom, jeho pasakom Allenom a ich vzajomne rozhovory su v takom typickom zabavnom Allenovskom style aj ked na jeho majstrstyky to zdaleka nema. Ovela lepsia je romanticka linia s Vanessou Paradis, ktora je nabita emociami. Skoda, ze vo filme ma tak maly priestor. Keby sa cely film venoval len jej, tak to mohla byt prekrasna romantika. Takto je to len prijemna Allenovska jednohubka, ktoru nahodou nenapisal Allen. 6/10. ()

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Strašne nudný film, na ktorom ľutujem len jedno jediné. Že som ho pozeral cez deň a nie večer, pretože vtedy by mi to veľmi pomohlo prekonať môj problém so zaspávaním. Ale inak celá táto židovsko-gigolovská záležitosť ma neuveriteľne ubíjala. A to asi fakt úplne vo všetkom - od námetu, cez scenár a postavy až po fádne "akože komické" dialógy. Naozaj neviem, čo by som tu mohol zhodnotiť nejako pozitívne, lebo tak nezáživný film som už poriadne dlho nevidel a dúfam, že aj poriadne dlho neuvidím. A pritom podľa popisu to vyzeralo celkom zaujímavo... No zdanie môže klamať, a dosť. ()

Enšpígl

všechny recenze uživatele

John Turtourro mě naprosto ohromil, do zcela obyčejných záběrů dokázal dát zamilovanost, osamělost a s Vannesky udělal krásně křehkou eteritckou bytost. Film měl úsměvný model, ale mě se spíš libilo, že šel do lidského nitra. Scéna, když je John v posteli se Sharon a Sofií a Sharon řekne, podívej, on je zamilovanej, byla nádherná, totéže Vanneska u zdi, krásná barevná kompozice. Já v tomto filmu vidím kvalitní náhled na mužské duše. ()

Galerie (70)

Reklama

Reklama