Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Videa (7)

Trailer

Recenze (318)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Silnejších 60%. Fajn indie odľahčená dráma so skvelým castingom (Lily Collins vyzerá úplne, akoby bola skutočne dcéra Jennifer Connelly!) klasickým gitarovým indie soundtrackom a bohužiaľ priemerným scenárom, ktorý neobsahuje žiaden skutočne zapamätania hodný moment. Inak fajn oddychovka s pohodovou atmosférou americkej upper middle class. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nemám rád, když se filmy tváří chytře a přitom jsou veskrze blbé. Pro mne to byla instantní sračka, bez opravdových emocí a zajímavých postav. Nejvíc mě dorazilo, když se tam jedné z hlavních postav opila holka a pak pro ní celá rodina akčně jela, načež se její přítel mohutně rozbrečel, nad jejím tragicky opilým tělem. Nechápejte mě špatně. Já se rád u filmu dojmu či zasměju, ale ten film musí mít koule a musí z něj tryskat ty emoce zaslouženě, což tahle mdlá mrdka nemá a nedokáže. Soundtrack složený "na jistotu" ze samých smutných chcojek, jen potvrzuje debilní vykalkulovanost tohoto produktu na dojetí. ()

Reklama

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Tak to jsem nečekal. Film mě naprosto dostal, především díky Lily Collins, která mi tu zatím přišla nejvýraznější, než v jakémkoli jejím jiném filmu. Ale zdatně jí sekundují i ostatní, mladí talenti jako Logan Lerman, Nat Wollf a Liana Liberato, i ti zkušenější Greg Kinnear a Jennifer Connelly. Za mě naprostá spokojenost. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Stuck in love se na první pohled tváří jako průměrná romantika s takovou tou cynickou atmosférou, kde nikdo nikoho nechápe, a každý má nějaký mindrák z minulosti. Jenže pak vám dojde, že tihle docela fajn lidi svůj život ještě nevzdali, že se jen na chvíli zasekli, a že jsou zapšklí z nějakého důvodu. A možná jim otevře oči láska... a možná ne. Každopádně, film jsem zhlédla ani nevím jak, a neberu to jako ztrátu času. Slabší 4* ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Po Perks of being wallflower další zásah do černého.Formálně nemusí být Stuck in love bez chybičky,ale takhle ve své podstatě pozitivní a příjemný film,který si na nic nehraje mi dokonale sednul.Další překvapení s nečekaným společným jmenovatelem v podobě Logana Lermana.Kdo by to byl do Percyho Jacksona řekl...85% ()

Galerie (155)

Zajímavosti (7)

  • Film začína a končí rovnakou piesňou: "Home" od Edward Sharpe and the Magnetic Zeros. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Severná Karolína od 14. marca do 7. apríla 2012. (MikaelSVK)

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama