Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Videa (7)

Trailer

Recenze (318)

Dont 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak si představuju romantickou komedii, v tomto případě s několika dramatickými prvky. Výborné herecké obsazení, skvěle padnoucí hudební doprovod (zaujala mě skladba Home od Edward Sharpe & The Magnetic Zeros) a velice citlivá režie. Až se mi nechce věřit, že byl tohle režijní debut Joshe Boona. Spekulovat by se dalo nad finálním zakončením filmu, možná, že jiný konec by snímku prospěl více, ale beru to i v tomto balení. Každopádně již druhý film Joshe Boona, kde po pár dnech rozležení v hlavě zaokrouhluji na plný počet. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Lehce romantická příručka pro život, která vás zbaví cynismu a přitom ve vás nezanechá pocit, že to bylo příliš cukrkandlové. Po shlédnutí si přeju, abych také pocházela z rodiny spisovatelů a aby mě táta nutil psát si deník. A prožívat život naplno. Lily Collins sedla role cyničky natolik, že bych klidně brala celý film o ní. Její motta, filosofické monology před sexem a cynismus je na Stuck in love bezpochyby tím nejlepším. Ale přestože se film zapíše do mojí TOP 10, jedna výtka by tu přece byla - u tohoto filmu čekáte poněkud silnější konec, než jen nevhodný happy end. Škoda. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Bez jakéhokoliv očekávání jsem si pustil tento film a v podstatě od první do poslední minuty mě bavil natolik, že jsem zrak od obrazovky neodvrátil. Děj je založen na lásce, servíruje jedno klišé vedle druhého, kupí je na sebe, ale vůbec mi to nevadilo, protože to stále bylo tak nějak ze života. V podstatě do každé mužské postavy jsem se dokázal na chvíli vžít, každá ženská postava mi někoho připomněla a díky skvělým hereckým výkonům a výbornému obsazení, jsem se dokonale bavil. Snímek není prostý emocím (na mě osobně působil lehce depresivně) a vynikající soundtrack dotváří výsledný 5* dojem. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* Dle zdejších komentářů jsem se těšil na "alternativní a nezávislou" zábavu, ale bohužel jsem se jí nedočkal. Příběhem mě nijak zvlášť nezaujal a působil na mě až intelektuálně vyumělkovaně a nadneseně. Nemám rozhodně nic proti knižkám a spisovatelům, ale kolem sebe neznám nikoho, kdo by z mladých tolik četl, natož psal? A ve své podstatě je to doják, jen zpracovaný kultivovaně. Nechci moc hanit, protože to není špatný film, ale rozhodně mi nestojí za to ho zopakovat či doporučovat. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 1 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Dům u moře, záběry na dlouhé pláže a vlny, jemná kytara. Mohlo by se zdát, že se bude jednat o další romantický kýč, ale není to tak. Stuck in Love je překvapivě chytrá, osobitá a věrohodná sonda do vztahových problémů několika různých generací, každá řešící své specifické trable a radosti, prohry i výhry. Citlivě natočený film se skvěle zvolenými herci, který má ideální stopáž, minimum hluchých scén a celý je v takovém zdravě přirozeném duchu, přesně jako Greg Kinnear hrající hlavní roli. ()

Galerie (155)

Zajímavosti (7)

  • Na začiatku filmu Erica (Jennifer Connelly) číta román "Modré noci" od Joan Didion, ktorý je o smrti Didionovej dcéry. Strata dcéry má byť v tejto súvislosti paralelou s postavou Ericy a jej vzťahu so Sam (Lily Collins) (Arsenal83)
  • Film začína a končí rovnakou piesňou: "Home" od Edward Sharpe and the Magnetic Zeros. (Arsenal83)

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama