Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Videa (7)

Trailer

Recenze (318)

poz3n 

všechny recenze uživatele

V podstatě jsem dostal přesně to, pro co jsem si přišel. Inteligentní romanticko komediální drama, které se vás dotkne a vy se za to nestydíte. Velice mile mě překvapila Lily Collins, která ač mi nijak moc fyzicky nepřitahovala, naprosto si mě omotala kolem prstu. Jestli je na vině charisma, nebo velké herectví, to nevím. A taky musím ocenit podobu Lily Collins a Jennifer Connely. Tu mámu s dcerou jsem jim absolutně věřil. Hrozně příjemný film. 8/10 ()

Petaxis 

všechny recenze uživatele

"Ty nejdůležitější věci se říkají nejhůř," a psát komentáře k filmům, které se mi vážně líbily, je pro mě vždycky mnohem těžší, než komentovat filmy ostatní. Je tolik věcí, které bych chtěla svým komentářem vyjádřit, chtěla bych popsat všechny emoce, které ve mně film zanechal, popsat, jak moc mě osobně zasáhl, ale bohužel je to pro mě nejspíš až příliš těžký úkol. Ve zkratce tedy jen řeknu, že se mi tenhle film moc líbil. Nejenom protože v něm hraje Logan Lerman, kterého můžu, a Kristen Bell, kterou vždycky ráda vidím v nějakém novém filmu, a protože celá atmosféra filmu byla prostě dokonalá. Možná ale taky proto, že Between the Bars je pro mě taky jeden z velmi důležitých songů a protože bych chtěla, aby se mě někdo zeptal, jaká je moje oblíbená kniha. Každopádně život spisovatelů je podle mě velmi vděčné téma, které je zde více než zajímavě zpracováno. Přiznejme si, kdo z nás by nechtěl být spisovatelem? Slova jsou tak krásná, když se umí správně používat a živit se psaním, musí být prostě nádherné. Ovšem pro to, aby mohl být člověk dobrým spisovatelem, musí něco zažít, nasbírat životní zkušenosti, které, jak nám ukazuje film Stuck in Love, nejsou vždy zrovna nejlepší. Ovšem i špatné zkušenosti nás v životě posouvají dál a to je nejspíš to jediné, na čem záleží. PS: Kde po světě chodí takoví kluci jako Rusty a Louis? A proč je nikdy nepotkám? /// "I'm so scared right now." "I know, I know."/// The potential you'll be, that you'll never see, the promises you'll only make. Drink up with me now and forget all about the pressure of days, do what I say and I'll make you okay and drive them away, the images stuck in your head." ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je film, kde jsou momenty, které vás dostanou, ale stejně tak i momenty, za které chcete a budete tvůrce nenávidět. Místy to má náběh na skvělou romantickou komedii moderního ražení, místy je to neskutečná otrava, která se propadá do standardních klišé. Jennifer Connelly je skvělá jako vždy, Lily Collins (jako filmová dcera Jennifer vybrána naprosto skvěle) výborná jako cynička, méně dobrá jako romantická hrdinka. Na Grega Kinneara se rád dívám, podobné filmu mu sedí. Není to nic skvělého, finále je nudně urputné, ale stejně jsem se bavil. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"I kind of picture your dad opens me a door. Could you shut it and go get him?" Fantaskně příjemný snímek s neskutečně sympatickým přístupem Samanthy aka Lily Collins ke vztahům a světu. Vždycky mě udivuje, jak všichni mají jednu oblíbenou píseň, jednu knihu, jeden seriál, jeden film, jedno jídlo... já tohle nedokažu. Těch oblíbených mám tolik, že je pro mě těžké vybrat jen jedno, co bych považovala za nejnejnej, nehledě na to, že postupem času člověk objevuje nové písně, nové knihy, filmy atd... Jinak fajn snímek, který nevím proč nějak unikl mé pozornosti v době vydání, přestože tam hraje Kristen Bell. P.S. Stále mě nepřestává překvapovat obočí Lily Collins. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Stuck in love je jako šťeňátko zlatého retrívra. Zprvu je to roztomiloučké až běda a vy byste to v jednom kuse tahali za ušiska a strkali tomu pěst do bezzubé chlebárny. Potom to však naroste do velikosti nasteroidovaného telete, začne to srát všude, kam se podívá, a když vám to jednoho dne udělá loužičku vedle postele, tak se mu v tom už neodvážíte vymáchat držku, neboť se děsíte strašlivé odvety. Ale dost vznešené alegorie. Tento snímek přetéká uměle a neuvěřitelně vyhrocenými zvraty. Je to další z dlouhé řady rádoby nezávislých srágor a lízačů kaďáků nejhrubšího zrna, jenž útočí na divákovy city tak vychcaně a prvoplánově, až má chuť se vyzvracet do kapuce spolusedícího v kinosálu. Ale na druhou stranu to byla vskutka milá a zábavná jízda, čas s ní uběhl jako křeček na pervitinu a věřte tomu nebo ne, té slizké skoro dvouhodinovky nelituji. Po zasazení do složitého algoritmu mi vyšly tři hvězdy. ()

Galerie (155)

Zajímavosti (7)

  • Mezi známé spisovatele, kteří jsou ve filmu zmíněni a jejich dílo diskutováno či citováno, patří Stephen King, Richard Ford, Joan Didion a Raymond Carver. Hlas Stephena Kinga dokonce ve filmu i zazní, když volá Rustymu (Nat Wolff) ohledně jeho povídky. (PogoJoe)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2012 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama