Reklama

Reklama

Katy Perry: Skutečná tvář

  • USA Katy Perry: Part of Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zůstaňte sami sebou a můžete se stát čímkoli - Katy Perry je toho živoucím důkazem. Poodhalte skutečnou tvář Katy Perry a odkryjte tajemství, jak se z téhle obyčejné Kaliforňanky s velkými sny stala jedna z nejuznávanějších hvězd na světě. „Vyloženě neodolatelný“snímek nabízí příležitost zažít, jak se Katy Perry plnily její teenagerovské touhy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (84)

Michi88 

všechny recenze uživatele

3,5* Zajímavý dokument o Katy Perry, kde popisuje svůj život, cestu ke slávě a turné v roce 2011. Nikdy jsem se urputně nezajímal o její život, takže jsem vlastně poprvé viděl, jak její cesta ke slávě nebyla vůbec lehká. Už si nemyslím, že složila hit I Kissed a Girl a přes noc se stala megahvězdou. Netušil jsem, jak těžké to pro ní někdy bylo na turné a ani jak prožívala rozvod s Russellem. Velké plus je i to, že průběžně hrají její známe i méně známe songy, právě jako záznam z turné. Mohlo to být trochu lepší, ale rozhodně mě to zaujalo. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo...skvělé písně..parádní náhled na turné, atmosféru v hledišti, na jevišti v zákulisí....povídání a spousta fotek a videí, jak se vlastně tou velkou hvězdou stala a mezitím záběry z jejího osobního života. No neříkám, že někdy mi to nepřišlo trošku trapné, třeba jak šla navštívit svou babičku zatímco kamera už byla vevnitř, ale tak zase kvůli takovým pár blbým scénám jsem si rozhodně nenechala tento dokument znepříjemnit. Někomu může přijít trapné, že někdo nechá natočit dokument, kde se mu rozbije manželství a tak...ale takový je život, takže proč by ne a popravdě kolikrát některá hvězda se nechá v klidu točit, když ráno vstane z postele a má akné na bradě a je jí to úplně u prdele? Na to jen tak někdo kuráž nemá..takže já si těch 5* klíďo píďo dám, protože jsem si to náramně užila. ()

Reklama

LittleMonste 

všechny recenze uživatele

Unikátní možnost nahlédnout do soukromí jedné z neslavnějších zpěvaček současnosti. Písničky Katy Perry se mi vždy líbily, jsou návykové, hravé, svěží.. přesně to, co se mi líbí (s klipy už to tak růžové není).Skvěle natočená hudební vystoupení, která se prolínají s jejím normálním životem. Nemusíte ji mít rádi, ale uznejte, že tahle holka za krátkou dobu dokázala to, co se jiným umělcům nepovede za celou kariéru. (74%) ()

DeathTheKid 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem při rozhovoru na otázku "Jaké je vaše vysněné povolání?" odpověděl: "Osobní nabíječ Katy Perry a Scarlett Johansson!". Přesně tak, Katy je pro mě holkou, které bych při zvracení podržel vlasy a to bez jakýchkoliv námitek. Jó, jsem sice na lehce hubenější, ale to jí vždycky odpustím, zvláště když si ve sprše zpívám Hot n Cold. Taky je třeba podotknout, že švihlé holky mám rád, jen to mám do JůEsEj trochu z ruky, takže zůstanu jen u večerním singleplayeru nad Katyinými fotkami. Musím taky přiznat, že během sledování mi až bylo líto, že jsem nešel na její koncert v Praze, protože i z pitomého dokumentu sršela ta energie stejně jako z jejích prsou všemožné věci v jejích videoklipech. Celebrity to každopádně nemají jednoduché, ale taky si to samy zvolily, já raději zůstanu sexy hasičem, rockerem se slabostí pro Katy. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Dokument o jejím největším turné, jaké doposud vytvořila a náhled na to, že ze dne na den se hvězdou opravdu nestala. Holka, co si šla tvrdě a hodně dlouho za svým a konečně se jí to podařilo, ale bohužel narazila jinde...:( Dokument mě dostal do stejného varu jako fanoušky, kteří jsou zde hlasitější než sama Katy a průlom, který v jejím životě nastal, ať už ohledně kariéry, tak osobního života - autoři dobře ztvárnili. Je zde dobře ukázáno to, že i když je člověk na dně, tak se musí odrazit, aby mohl pokračovat dál a nezklamal ty, kteří jí nejvíce důvěřují a jejichž život je lepší právě díky ní. Dokument je bláznivý, šílený, barevný, akčí a rozhodně hodně hlasitý (jak říká babička v závěru :) ) - tedy přesně takový jako je Katy Perry. PS: Zpomalené záběry a určité grafické části dokumentu jsou hodně vydařené a jen podtrhují život, který Katy žila a stále žije. ()

Galerie (146)

Zajímavosti (3)

  • Film symbolizuje pomyslnou tečku za albem Teenage Dream, které Katy Perry vydala v srpnu roku 2010. (R´Hell)
  • Píseň „Wide Awake“, jejíž oficiální videoklip měl světovou premiéru 19. června 2012, byla napsána přímo pro tento dokumentární film. (R´Hell)
  • Snímek dostal rating PG, a to kvůli interpretováním písní s erotickým podtextem, jako jsou „I Kissed a Girl“a „Peacock“. Problematické dále bylo použití slova "shit", které ve filmu 2x zaznělo, záběry na popíjejí piva v scény, v nichž jsou vidět někteří členové štábu kouřit. (R´Hell)

Reklama

Reklama