Reklama

Reklama

Keď na dovolenke v Karibiku unesú Ave (GINA CARANOVÁ) jej manžela Dereka Granta (CAM GIGANDET), zúfalá žena sa rozhodne, že bude vytrvalo prenasledovať podozrivých mužov. Aby zachránila život svojmu manželovi a pomstila sa únoscom, zídu sa jej staré skúsenosti a zručnosti. Rozhnevanú a ozbrojenú ženu, ktorá bola celé roky šampiónkou bojových umení, nedokáže poraziť žiadny gauner ukrytý na karibskom ostrove. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (81)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Gina Carano je úžasná. Je doslova radost ji vidět když dává někomu na budku :). Tak ji chci vidět a tak je to v pořádku. Proč? Protože se jí to dá věřit. tato role jí sedí. Film jako takový je klasické TV béčko ve kterém se hodně točí na "první dobrou", ruční kamera je jasná věc a GoPro (nebo telefon) poslouží stejně dobře jako jakákoliv jiná kamera. Laciná podívaná tedy z filmu kouká až to není hezké. 1/3 filmu je celkem nudná (to ničemu nepřidá), pak se soukolí rozjede a už jen nabírá na rychlosti (ke konci bych možná řekl, že by neškodilo dokonce ubrat :)). Celkově film působí svěže a průměrně, ale rozhodně neurazí. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Celkom slušný béčkový akčný film, na ktorý sa dá pozrieť a pod ktorý sa podpísali nie len známe xsichty, či režisér ale aj študio 20 Century Fox. Pokial máte radi akčný žáner a už vás nebaví Seagal a JCVD odporúčam. Príjemná zmena. Gina navyše dokáže zaujať nie len s pištolou v ruke, ale aj výstrihom. 70% - 3* ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mno... Tak pro mě docela zklamání. Nečekal jsem nějakou extrémní pecku, ale říkal jsem si, že by to mohlo bejt solidní akční béčko ve kterým vnadná Gina namlátí pár assholům držky. Bohužel je v tomto směru dost nevyužitá. Občas nějaký ty rány rozdá, ale není to nic co by mě oslnilo. I když jinak souhlas s tím, že její hrdinka je sympatická a na celém filmu to nejlepší. Ostatní herci tu jsou tak trochu statisti a tak trochu k ničemu. Trejo a Guzmán naprosto nevyužití darmo mluvit. A to nemluvím o tom, že díky přehnaný délce a nedostatku akce se to místy šíleně vleče a po pravdě zhruba tak v půlce mi začalo bejt úplně ukradený co se v tom filmu děje a jak to celý dopadne. Takže dá se říct, že obal je na celým filmu to nejzajímavější a určitě to prodá i když je ten film evidentně nepovedenej, tak někdo v oddělení marketingu odvedl dobrou práci, to zase jo. Nicméně předem varuji, že pokud se na to necháte nalákat a půjdete do toho, můžete být šeredně zklamáni tak bacha na to.30% ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Na obed som si dal In the Blood. Večer som šiel na tréning thajského boxu a sníval, že bude ako Gina. Naopak v noci snívam, že budem s Ginou. Aj keď Gina nie je tipická kráska, to krv a mlieko ma celkom bralo. A v akcií vyzerá najdôverihodnejšie zo všetkých herečiek v dejinách filmu. Okrem badass Giny sa nám tu prebenhnú po plátne nejaké známe ksichty. Guzmán a Gigandet hrajú nejakú rolu. Lang a Trejo sú tu skôr ako reklama. Príbeh ma bavil. Na pomery lacných béčok!!! Ale potenciál je premrhaný. Takže čo mohlo spraviť film lepším? 1. Gina mohla ukázať prsia 2.Drsnejší a menej absurdný záver. Kľudne mohli pokosiť tak 5-10 protivníkov viac. 3. Gina mohla, ou shit to som už písal. 4. Fightov mohlo byť viac. (ako vždy). 5. prsia? Nie nie. Chýbal mi to nejaký high kick. V reály nie moc účinná technika, ktorá ale lahodí môjmu oku. Výsledok dávam slabé 4*. Nech natočí Gina niečo podobné, ale hustejšie. Inak napadlo ma, že by Danny mohol zobrať Langa do Badass 3. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tady je všechno naopak. Neunesou jí, ale jeho a tudíž nezachraňuje on, ale ona. Ale jinak je to vesměs klasika se ztracenou osobou blízkou a strastiplným hledáním plným násilí a krve. Co In the Blood od podobně tuctových akčňáren odlišuje je Gina Carano. Jasně, těch akčních hrdinek jsme tu už měli kvantum, ale vesměs to byly hollywoodské modelíny, které se naučily pár otoček a zbytek zvládnul střih. Jenže Gina opravdu umí a je to sakra vidět. Navíc to neni žádná botoxová rašple vyžívající se ve večerních róbách, ale obyčejná holka krev a mlíko, jak už tady někdo napsal. To jí v mých očích dělá zajímavější a co si budem povídat, i přitažlivější, ačkoliv nesplňuje ten klasický typ filmové krasavice. Tady navíc ukázala, že umí i hrát. No na psychologická dramata to není a hvězdou divadelních prken by se taky asi nestala, ale na druhou stranu to není žádna druhá Cynthia Rothrock. Řekněme, že je to takový Mark Wahlberg ženské filmové scény a to už je určitě na víc, než na nízkorozpočtové, jakkoliv dobré, akčňáky. Podle hodnocení jsem příliš neočekával, ale nakonec jsem příjemně překvapen. 75% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo z velké části v Portoriku. (Terva)

Reklama

Reklama