Reklama

Reklama

Výpravná hororová klasika v duchu filmů Armáda temnot a Úsvit mrtvých. Skupina vědců je na Antarktidě přepadena oddílem maskovaných vojáků. Ukáže se, že vědci narazili na nacisty, kteří se po prohrané válce schovali do nitra Země. Znetvořená těla, plná nejrůznějších ran a odkrytého masa, vyráží do boje, aby se pokusila znovu obnovit Třetí říši! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Těžkotonážní debilita se směšnými triky a nemilosrdný likvidátor mozkových buněk, anebo grandiosní zábava, při které si pohodový a nezakomplexovaný divák užije srandy kopec? Samozřejmě že to druhé! Velkolepá pitomost, srovnatelná s geniálními Birdemicy nebo Sharknady. Už úvodní scéna, ve které zavilý kruťák MUDr.Mengele střílí panzerfaustem, mě dostala do kolen. A to, co následovalo potom, mě několikrát položilo na lopatky, takovou jízdu jsem fakt nečekal. Líbilo se mi to minimálně stejně jako Iron Sky, ačkoliv ten měl lepší herce i mnohem působivější a propracovanější vizuál. Bohužel nakonec pár amerických untermenschů opět překazí náckům jejich smělé plány a žádná německá světovláda se opět nekoná. Režie Němcům nedopřeje ani zničení nějakých pitomých Falklandských ostrovů. Rád bych jednou konečně viděl nějaký podobný pokleslý biják, na jehož konci povstane z trosek po celosvětovém ragnaröku Das Vierte Reich a zavládne světu... Na to ale ještě asi pár dekád žádný rejža nebude mít koule. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Prča. Přesně takhle nějak by mělo Asylum fungovat. Pepa Mengele dělá hokus pokusy na Antarktidě, je tu zombie armáda, létající talíř a naprosto boží robot, který zaručeně pobaví. Triky samozřejmě mizerný, herci taky (kromě Buseyho), ale pořád si říkám, že kdyby tohle mělo mělo velký rozpočet a trochu lepšího režiséra, nemuselo by být tak zle, protože pár neotřelých nápadů se tady najde. Čekal jsem průser, ale nakonec jsem se bavil nad očekávání dobře. 40% ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Úplná blbosť, ale na druhej strane aj pokus o originalitu a zmysel pre humor treba oceniť. A v druhej polovici filmu som sa bavil viac než dosť. Nemŕtvi fašisti, experimenty na znovuoživenie mŕtvych, nejaké to poctivé gore ako sťahovanie kože z tváre či vyberanie mozgu, takže pre nenáročných fajn. Potom sa tam objavil robot (tam som tak vyprskol smiechom ako už dlho nie, veď pochopíte), dokonca aj vesmírna loď! Takže vzápätí sa horor zmení na sci-fi akčák. Efekty strašné, čo sa aj dalo čakať, ale aspoň je to sranda. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Američané přicházejí dr. Mengele!!........ Tak teda na Asylum je to celkem dobré. Čekal jsem, že to nevydržím ani půl hodiny a ono velké překvapení. Krom některých stupidních dialogů a spousty neherců je to slušné. CITÁT - Jste jen náhradní díly......... Je to nejbrutálnější a nejsmutnější film této málo uznávané společnosti. Trochu jsem se bál aby se to nezvrtlo někam do parodie na Saw nebo podobný snímek, ale ne nezvrtlo se to.Pár gore scén, trochu povedené improvizace, dobrá hudba a několik supr nápadů - třeba robot nebo ten létající talíř - vím, je okoukaný, ale sem se docela hodil. Jen to chtělo víc akčních scén a opravdu nějakou známější hereckou tvář, která by ty zombíky oživila. Apropó, kdo zase v české distribuci vymyslel takový název - někdy je to až s podivem, na co našinec nepřijde. CITÁT - Tak to si děláš kozy!!!....... Dobrý snímek, žádná katastrofa a klidně dám těch 60% ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Sračka no, jak jinak, když je to Asylum, navíc tady je CGI úplně všechno, včetně herců (i když při tom toporným hraní to ani nepoznáte), samozřejmě CGI jak vytažený z prdele. Na druhou stranu se nedá neocenit ten samotnej nápad a taky ten fakt, jo, sypu si popel ze zombie nácků na hlavu, že mě to chvilkama opravdu bavilo. Ale fakt jenom chvilkama... malýma. Robo-Hitlera netřeba komentovat, páč to už jsem byl v jakýmsi limbu. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Film byl natočen za dvanáct dní. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles ve filmových studiích Willow a Asylum a v Santa Claritě. (Terva)
  • Svastiky na „Vrilu“ (létající talíř) se neshodují – jedna je obrácená. (Lajty)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno