Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Energický a neúplatný revident bankovní filiálky v Renešově Popelec Hadimrška je vyslán do Prahy se závažným úkolem zachránit před bankrotem velkoobchod s gramofony, firmu Zlatník a spol. Její mladý majitel se totiž víc než o obchody stará o kabaretní zpěvačku Mici Angoru. Popelec vtrhne do podniku jako vichřice s pevným úmyslem uvést vše do naprostého pořádku za každou cenu. Mimo jiné oznámí panu Zlatníkovi, že se musí oženit s Astou, dcerou bohatého konzula Wielanda. Ta se sice nebrání sňatku s mužem, který jí byl poněkud nezvyklým způsobem vybrán, ale chce se přesvědčit, jaký je. Domluví se s dívkou ucházející se u Zlatníka o místo sekretářky, aby se mohla s budoucím manželem co nejlépe seznámit. A Popelec se pouští do boje s Mici Angorou, která se nehodlá vzdát snadného života z peněz Zlatníkovy firmy. (TV Nova)

(více)

Diskuze

SantaCruz

SantaCruz (hodnocení, recenze)

Znate slovo "filderweiss", resp.vyznam nebo preklad? Hadimrska ho rekl pri sundavani rukavic. Federweiss je burcak. Diky

dadaft

dadaft (hodnocení, recenze)

Naprostá, naprostá klasika, nekompromisních pět hvězd - spolu s Eva tropí hlouposti moje super oblíbené kousky. :-))))))

Ludja

Ludja (hodnocení, recenze)

Šach?... mat...!  Jestli neznám jednoslabičnýho dvoukopytníka... :-)

Reklama

Reklama