Reklama

Reklama

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Finančne pravdepodobne nenáročný a malý soft horor, ale s celkom fajn pointou. Komornejšie podanie snímku mi nevadí. Práve naopak, práve tie momenty boli vo filme najlepšie. Atmosféra v podzemí postupne hustla, no záver mi prišiel uponáhľaný a zbytočne akčný. Dĺžka filmu je tak akurát, no pri sledovaní sa zdá, že je podstatne dlhší. Otvorený koniec filmu tiež nepomáha, celé to pôsobí akosi neukončene. Otvorené dvierka pre prípadné pokračovanie je však v tomto žánri veľmi časté a čas ukáže , či sa ešte stretneme. 60%. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Nedá se upřít snaha o něco nového v tomto žánru, neboť film se vyvíjí směrem, který čekáte, ale dopadne přesně naopak. Celou dobu jsem měl problém, vžít se do děje a chybělo mi to pravé napětí zombáren. Trojice přeživších to herecký dobře dává a kdo ví, jestli se z mladinké herečky nerodí vycházející hvězda. Přežívání v bunkru má setrvačné tempo, které postrádá vyšší obrátky a srdceryvných dialogů se objevuje až moc na můj vkus. Gradování v závěru zastiňuje překvapující obrat, který asi dostane každého. Warnerům chyběly koule, aby tento kousek vypustili v drsnějším kabátu a přitom by to filmu tolik prospělo.......6/10 ()

Reklama

Caminzind 

všechny recenze uživatele

We have to run. Run! Rutinní nízkorozpočtový horror, který se kdovíjak nepovedl. Do poloviny filmu jsme svědky unylého dramatu překrmeného cukrovou vatou mezi rodinnými příslušníky. A jelikož jsou jenom tři plus panenka, tak se připravte na dost monotónní rodinná pouta, která připomenou ty nejnudnější díly The Walking Dead. Pak zabijí krysu, což je na dlouho jediná pořádná akce, a po pár varovných retrospektivních šotech přijde závěrečná akce, která vedle nijak úchvatné pointy vyniká už jen řadou klišé, jako je vykloubené rameno či třeba upadnutá panenka. Kluci Dufferovi se svůj debut snažili pojmout dost na efekt, což je pak zbytečně moc cítit. Snímku však nechybí napětí, za což mu uděluji dvě hvězdy. 46% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Minimalistické drama, které na poli 80 sice relativně uteče a nevleče se, ale na druhou stranu vlastně nic neřekne a "nemá děj". První půlka komornější a nudnější, druhá se už trochu šoupe ke konci, kde vytasí celkem zajímavý zvrat, ale ten to za mě teda nevytáhne na ten průměr, pro který bych byl ochotný film alespoň pochválit. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Super jednohubka. Prvé dve tretiny sú napínavé, pôsobivé a veľmi solídne natočené s pár výbornými scénami. Proste to čo som čakal od druhého Cloverfieldu a nedostal to. Záver to však (aj keď je cool vymyslený a natočený) dosť rozbíja svojou prílišnou B- čkovosťou. Škoda, že bratia Dufferovci nie sú lepšími rozprávačmi, pretože to mohlo byť fantastické. Takto "iba" slušný nadpriemer a veľmi príjemne prekvapenie. Silných a oveľa spokojnejších 7/10 ako pri spomenutom Cloverfielde. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film neobsahuje žiadne úvodné titulky, len názov filmu. (mivr)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno