Reklama

Reklama

Jessabelle

  • Česko Jessabelle: V tváři démona (více)
Trailer 1

Jessie po tragické nehodě přijde o snoubence a sama zůstane ochrnutá. Aby našla klid, nastěhuje se do starobylého domu v Louisianě, který kdysi patřil jejímu otci. Brzy se tam však začnou dít podivné věci a Jessie najde záhadný vzkaz od své matky, která zemřela před mnoha lety. Brzy pochopí, že tento dům je už dávno obýván i nějakou jinou bytostí. (Forum Film CZ)

(více)

Diskuze

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Pilda17

ono je toho celkem dost co má člověk vynechat a bodeť by někoho urážel, když byl Deratizer tak všechny urážel tak dostal ban, takže jeho Stallone nikdy nikoho neurazí, za to bude otloukánek 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Nivenx

Když pomineš toho hororového znalce, krásnou přítelkyni modelku, to že je bez práce, atd., píše prostě a jednoduše věci které sem nepatří. Pokud vynecháš tu omáčku okolo, tak s ním může být řeč. Na druhou stranu za každý příspěvek dostane bičem od hromady lidí a i přesto jsem ho neviděl nikoho urazit. Je to zvláštní uživatel.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Nivenx

Nivenx (hodnocení, recenze)

Velmi solidní způsob. :)) Má své názory, ale v každé větě psát já jsem nejlepší a největší znalec hororů na CSFD, je opravdu přestřelené dost. :D

na příspěvěk reagoval Pilda17

Bloody13

Bloody13 (hodnocení, recenze)

Pítrs85

No právě, napsal to hezky. Má zajímavý postřehy, jde vidět, že horory miluje, žije pro ně a až jednou ten svůj horor natočí (a já věřim, že natočí), tak to bude pecka. Půjdu na něj do kina, dám si colu, nachos nebo bagetu, vedle mě bude sedět moje přítelkyně - imho modelka, co fotí spodní prádlo - a ten film si náležitě užiju. Pan je totiž expert na žánr horor.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Jako expert na žánr horor jsem při své osobní filmové inventuře musel shlédnout i tento horor. Vůbec v ničem se neliší od desítek podobných nekvalitních filmů, které jsou v tomto žánru ročně točeny. Máme tady tradiční šablonu. Sympatická mladá žena, starý opuštěný dům, ve kterém straší a mládenec, který je do hlavní hrdinky zamilovaný. V televizi neurazí, ale do kina rozhodně snímek nepatří. Chválím dobrý, neokoukaný nápad umístit hlavní hrdinku na kolečkové křeslo a v této úrovní pro mě televizních hororů přijatelnou pointu. 2*

silentname

silentname (hodnocení, recenze)

Pamätám si, že keď som videl posledných 30 sekúnd traileru tohto filmu pri kúpe lístkov (išli sme na How To Train Your Dragon 2), tak som to chcel vidieť. Vyzeralo to skvele, no trailer je veľmi šikovne zostrihaný. Film je totiž absolútne strašný, je to priehľadné od začiatku do konca, žiadne desivé scénky, hlavná hrdinka je úplne blbá, koniec je totálne mimo. Vyhnúť sa.

Kafee

Kafee (hodnocení, recenze)

Jednou sem se lek ale  je to na jednu hvězdu ale jiediný co tam bylo dobrý ty její kozy :D

na příspěvěk reagoval zsn

=Loco=

=Loco= (hodnocení, recenze)

Havaj8

Dík, myslel jsem, že i k tomuhle diskuze slouží. Já na tohle duchaření rozhodně nejsem, proto jsem položil dotaz, film jsem viděl, vím co se stalo, ale kdyby mi řekl někdo jeho detailní pohled, tak bych to ocenil. No nic, jdu si tedy najít nějaké prohlášení režiséra.

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

=Loco=

Je pravda ze kolikrat hodne mate, kdo je zivej, kdo je duch, kdo je mrtvej, ale vzhledem k tomu, ze to, rekl bych dobre vysvetlili vsechno na konci, tak neni potreba klast tyhle otazky, podivej se na to znova, i kdyz, do toho nikoho nutit nebudu.

na příspěvěk reagoval =Loco=, rusty18

=Loco=

=Loco= (hodnocení, recenze)

SPOILER Zdravim, koukali jsme s prateli a tak nejak jsme se neshodli, jake je vysvetleni. Mohl bych se zeptat, jestli teda sama Jessie je jak skutecna, tak i jeji mrtve ja ci co (?) (viz scena ve vane a boj proti nikomu) nebo je Jessie proste ok, v dome je jeji zle ja a v jezere duch prave Jessabelle. Protoze scena kdy si Preston prinese do auta Jessie a najednou je tam ta zla, je celkem divna. Jak muze mit podobu Jessie? A na konci do ni jeste vstoupi mrtva cernoska. Tedy jak to je? Diky moc za odpoved:)

na příspěvěk reagoval Frollka, Havaj8

Lenina666

Lenina666 (hodnocení, recenze)

wtf! co ten konec..ten mě opravdu "dostal"...jsem ráda že jsem nešla na tento film do kina

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Bloody13

No teda čekal jsem sranec, ale že až tak extrémní... Normálně po tý scéně ve vaně jsem fakt myslel, že to vypnu. a tohle mají ještě drzost cpát do kin?

na příspěvěk reagoval Bloody13, Martin741

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

No premejslim jestli do kina jit nebo zkouknout doma, uz je venku hdrip

barancek

barancek (hodnocení, recenze)

Redi

Ta taky thriller horor v sr casto nechody my sme tu na slovensku jak v afrike bez vody sem tam nieco kapne :)

Uživatel -bad-mad-wolf- smazal svůj příspěvek.

Bloody13

Bloody13 (hodnocení, recenze)

Louisianský bažiny jsou pro horor fajn prostředí (třeba Klíč), tak snad těch lekaček a "momentů, kde se pořád něco děje" nebude přehnaně moc na úkor budování atmošky. Špatně to teda nevypadá, i když to zavání rutinou. Uvidíme...

curfew77

curfew77 (hodnocení, recenze)

Jediná věc je v hororech trapnější než ohrožování bezbranných dětí - když je v ohrožení vozíčkář :) OMFG, pitomější berličku už vymyslet nešlo?

na příspěvěk reagoval Pilda17

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Pilda17

no je to i horor , zdejší lidi kteří ty filmy nahazují , to někdy dělají jen do půlky , někdy tam plácnu i nějakého herce a nestarají se že tam ten herec nehraje , ale nic proti těm lidem bůh jim žehnej 

na příspěvěk reagoval Pilda17

Miagy

Miagy (hodnocení, recenze)

Napínavý trailer, ktorý však mhol prezradiť trochu menej, ale páčila sa mi tá ponurá atmosféra a farby... tešším-.

Reklama

Reklama