foto

Adeel Akhtar

  • nar. 18.9.1980 (37 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pěkně blbě
Victoria and Abdul
2016 Jennifer, poslední drakobijec (TV film)
Murdered by My Father (TV film)
The Circuit (TV film)
2015 Convenience
Pan
2014 Válečný manuál
2013 Jadoo
Keeping Up with the Joneses
2012 Diktátor
2010 Čtyři lvi
Podivnější věci
2008 Zrádce

TV seriály

2017 Ghosted (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Haunted Hayride (E08)
další epizody (10)
Unforgotten (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2016 Flowers (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Noční recepční (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (4)
2015 Capital (TV seriál)
River (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2013 The Job Lot (TV seriál)
Utopia (TV seriál)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace