Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milý, a tak trochu nešťastný smolař, Antoine Maréchal jede na dovolenou do Itálie , ale auto mu nabourá boháč Léopold Saroyan se svým Rolls-Roycem. Jako zadostiučinění mu bohatý gangster nabídne cestu do Bordeaux bílým vozem značky Cadillac. Konečně našel toho nejvhodnějšího prosťáčka k pašování diamantů, zlata a drog ukrytých v luxusním autě. Jenže další gang je jim na stopě... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

Laliss

Laliss (hodnocení, recenze)

Zas jeden omylem přeceněný film. Oslava maloměšťáckého obdivu k velkým autům, posmívání se poctivým prosťáčkům s malými auty, neustále kvileni pneumatik,  furt tam někdo na někoho řve, furt se někdo něčeho leká...asi kdybych film viděl v deseti letech,  asi bych byl nadšený.  Teď mě takové uřvané filmy plné kvílení pneumatik  vykřikování akorát silně otravují. Jak tohle může někoho bavit? Chudák Bourvil, furt ze severu dělal blbce. 

Ej Hlemýžď

Ej Hlemýžď (hodnocení, recenze)

Zazie

Film jsem viděl asi před 20 lety, takže si tanec nepamatuji.  Ale vytanulo mi na mysli, že v té době byl ještě populární tanec Hully Gully, možná je to on. Pokud ne, omlouvám se. Zdravím

Zazie

Zazie (hodnocení, recenze)

Když pozve Antoine (Bourvil) Ginu do restaurace, kde se tančí, je v pozadí vidět lidi tančit nějaký tanec typu spartakiáda. Nevíte náhodou někdo, co to bylo za tanec?

na příspěvěk reagoval Ej Hlemýžď

bloke

bloke (hodnocení, recenze)

Toto DVD mám už roky, nestihol som ho pozrieť ani raz.. no oplatilo sa vidieť až teraz, na ČT HD (9.2.) = až neuveritelne špičková kvalita reštauovanej verzie obrazu.

tanicka847

tanicka847 (hodnocení, recenze)

Kdo tento film nemá a má rád humor De Funése, tak neváhejte a kupte si film v Levných knihách za fantastických 99 Kč. Skvělý obraz a zajímavý cca 20 minutový dokument s režisérem a oběma hlavními herci o natáčení filmu. Osobně tento film považuji za jeden z nejlepších, které Funés natočil.

Reklama

Reklama