Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roztržitý policejní důstojník Cruchot zachraňuje Saint Tropez před mimozemšťany s lidskou podobou. Jediný způsob jak je rozeznat od lidí je, že pijí olej a pohonné látky a když se jich člověk dotkne, znějí jako prázdné plechové nádoby. Podaří se Cruchotovi a jeho partě zamezit přílivu mimozemských bytostí na Zemi a zachránit nejen Saint Tropez ale i celé lidstvo? (Intersonic)

(více)

Recenze (366)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Četník ... myslím, že měl zůstat v výslužbě - když už tam jednou byl. Jenomže nezůstal - a v tom je právě ta potíž. Co si budeme nalhávat: NENÍ ve formě. Potácí se od scény ke scéně, marně hledá tu pravou četnickou tvář - a jeho problémy s vlastní identitou rozhodně nezpůsobili mimozemšťané. Příběhu nijak nepomáhá částečná obměna osazenstva četnické stanice ani přeobsazení poměrně klíčových rolí manželek neohrožených strážců zákona. Celá ta záležitost s nenadálou návštěvou z vesmíru je zkrátka víc než problematická - bylo by lepší, kdyby jí četníci a vůbec všichni obyvatelé Saint Tropez zůstali ušetřeni. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Efekty 9/10/// +nezapomenutelné scény s mimozemšťany, atmosféra, hudba, stále zábavné figurky -samozřejmě po technické stránce to dnes není žádné wow, ale to mi u četníků nevadí/// Snad jen díky pozdějšímu datu výroby se podařilo natočit tento snímek s příchutí sci-fi. Že jo, kde by četníci byly po trikové stránce někde před 15 lety, kdy vznikali první díly. Zajímavé, zábavné a nezapomenutelné a možná taky nejlepší./// Celkem 89%/// ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

Scéna v kostele, kdy Cruchot v převlečení za jeptišku zpívá bych přiřadil k nejkomediálnějším výstupům v historii francouzského filmu. Parádní díl série, který jako jediný zabrousí do sci-fi žánru. Jediná věc mi vždycky vadila a to přeobsazení Cruchotovy krásné a sympatické manželky Josefy (Claude Gensac) za méně sympatickou Mariu Mauban. Ale i tak opět pořádná sranda! A nezapomenutelná sci-fi hudba, když se vždycky objevil ten létající talíř. ()

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Navázání na původní tetralogii po 10 letech bez znatelného švu. Cholerický Ludovík osloven jako kontaktní osoba setkání civilizací: -"Usnadněte nám náš úkol a budeme přáteli". -"Jděte se vyspat z tý opice, jo !" Scénáristický kousek, dramaticky zvládající replikaci postav. Zvuk plechu jako rozlišovací prvek. Trochu nastavovaný příběh, snažící se komicky dovytěžit prostředí kláštera a pláže, bohužel bez Fugase. Productplacementový úvod o vtíravosti reklamy: "Já že dělám reklamu ? (No co ?) Záruka na stáří". Slabší 4* ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

To máte tak někdo si myslí, že viděl Marťany, jinej zase, že zmizela lesní hospůdka. Asi suverénně nejbláznivější díl z celé četnické série. Já si tu na rozdíl od jiných myslím, že ten nápad z mimozemšťany je dobrej, ale dal se určitě ještě využít o něco líp, ale pár scének je docela cool. Akorát, že se to tvůrcům tentokrát nepovedlo úplně ukočírovat a tak je tu i pár fórů který vyzní ve finále trošku trapně. Prostě je tak nějak celkově vidět, že nápady už tvůrcům docházeli, ale ok na nenáročný jednorázový pobavení to stačí. Já nikdy z výjimkou čtyřky nějakým extra fanouškem této série nebyl, takže tady to vidím na čirý průměr.50% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (23)

  • Ve scéně, kde Cruchot (Louis de Funès) rozebírá motor auta, vyzdvihne nad kapotu čtyřválcový, vodou chlazený motor. Vůz Citroën Méhari má však ve skutečnosti dvouválcový, vzduchem chlazený motor. (frolish01)
  • Během natáčení jedné scény zabilo auto diváka. Příčinou byla patrně technická závada. Scéna byla z filmu vystřižena. (chleba24)

Reklama

Reklama