Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

rublik05 

všechny recenze uživatele

V třetím díle se dočkáme trochu lidštější stránky pana Cruchota a dočkáme se několika opravdu absurdních a velmi vtipných scén. Tvůrci dokonale oživili sérii přítomností ženského pohlaví, což jim vyšlo nadmíru úspěšně. Film působí velmi svěže, opět dokáže divákovi nabídnout kvalitní francouzskou komedii. Vždy se rád znovu podívám a vždy se skvěle pobavím. 10/10. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Ve třetím díle dostal četník ženu a tah se to ukázal jako povedený. Jeho filmovou ženou se totiž stala Claude Gansacová, která s Louisem de Funésem hrála v mnoha jeho filmech a vždy se skvěle doplňovali. Nejinak tomu bylo i v Četníkovi. To jiskření mezi nimi je tentokrát přímo doslovné a jejich dialogy patří k tomu nejlepšímu z filmu. Také třetí díl bych zařadil mezi filmy, které mě pobavily mnohokrát, velmi rád na ně vzpomínám a v budoucnu si určitě nějaká další setkání s Četníky dopřeji. ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně můj nejmileší díl celé série, u tohoto filmu spolehlivě umírám smíchy. Postava Cruchota zde zaznamenala zajímavý vývoj a v porovnání s předchozími díly je živější a lidštější. Rovněž děj je v porovnání s předchozími dvěma díly výrazně propracovanější a potěší celou řadou nápaditých momentů. Bláznivá jízda v sajdkáře s jeptiškou je pak dokonalou tečkou za touto báječnou komedií, která prostě nestárne a která mě asi nikdy neomrzí. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak četník Cruchot se nám zamiloval, až se z něho bude kouřit. Oproti New Yorku se zde dočkáme mírného okysličení, ale na jedničku to pořád nemá. Nicméně mne bavilo sledovat, kterak se četníkovi zapalují lýtka a ten jeho tanec byl prostě cool. Nezapomenutelnou se v mých očích stávají i ty testy na štábního rotmistra. Bohužel se zde budeme muset rozloučit jednou provždy s Nicole, což je taková kaňka na tomto jinak vydařeném díle. 70% ()

hudryhudry 

všechny recenze uživatele

Film Četník se žení v mnohém vybočuje z Sait - Tropezké komediální četnické série. Je to hlavně tím, že Louis de Funés zde předvádí trošku jiný výkon než jsme od něj zvyklý. Ano, je to sice pořád ten nevrlý malý uštěkaný Francouz, ale v tomto filmu dotává novou roli jeho doposud nerozvíjený cit - láska, a to Louisovi svědčí. Je vidět že ho hraní baví a nebojím se výroku, že zde předvádí jeden z nejlepších výkonů své kariéry (tedy těsně po Fantomasovi :-)) Jeho láskyplné jiskření dobíjí nejen paní plukovníkovou, ale i diváky a spolu s dalším novým prvkem - slušnou akcí a honičkou na závěr se četnické sérii timto snímkem slušně rozproudila krev. Bravo, hodně velký skok od New Yorku. Škoda jen, že další díly opět upadly a ten s mimozemšťany, no ani nemluvit... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • Když Joséfa (Claude Gensac) přijede na strážnici, představí se jí velitel jako „rotmistr Jérôme Gerber“. Ale na konci prvního dílu, když po dopadení zlodějů obrazu přinese rozjařená parta Cruchota (Louis de Funès) a Nicole (Geneviève Grad) na zádech do přístavu, a Gerber zařve: „Cruchote,“ odpoví mu Cruchot: „Alphonsi“. Je tedy otázkou, jak se Gerber vlastně jmenuje, zda Alphons jako v prvním dílu, nebo Jérôme jako ve třetím dílu. (pjotri)
  • Není možné, aby z několika uchazečů o povýšení byl vybrán jeden na základě jakési zkoušky a ostatní měli smůlu. Takové zkoušky, zvlášť pokud jsou vyloženě subjektivní (vyjádření vlastního názoru v písemné práci), se bodují a úspěch je definován určitým rozsahem bodů. Podle tohoto filmu je však možný jediný „vítěz“, což je úlet, zvlášť když na zkoušky přijeli uchazeči z několika rajónů. Ta zkouška nemohla probíhat formou „vítěze“. Smysl by to mělo pouze v případě, že by se vybíral nejlepší uchazeč o jedno místo z jednoho rajónu – zde St. Tropez. V tom případě by se zkoušky zúčastnili všichni četníci ze St.Tropez a nejlepší by se stal jejich šéfem. Že na zkoušce nezáleží, dokazuje závěr filmu, kdy je ženící se Cruchot (Louis de Funès) povýšen, přestože ve zkoušce neuspěl... (pjotri)
  • Ve scéně, kdy se auto s Cruchotem (Louis de Funès) při pronásledování zloděje na konci filmu párkrát překlopí, je při prvním překlopení možné ve vozidle zahlédnout figurínu s modrou hlavou. (skinny9)

Reklama

Reklama