Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

nash. 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní, ale přestože mám rád francouzké komedie, přestože, kdysi dávno mě četnické komedie bavily, kouzlo se někam vytratilo a ani u třetí části, kterou jsem si v rámci nostalgické chvilky zopakoval, se ho znovu nepodařilo přivolat. Po celou dobu jsem si uvědomoval, jo tohle je vtipné, jo to tohle byl dobře vymyšlený a udělaný gag, ale přeso se mi ústa do úsměvu moc často neroztáhla. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

No vida … a hned je nad slunce jasné, co bezúhonnému, zapálenému strážci zákona chybělo ke štěstí: Oddaná a milující žena - ne jen tak ledajaká, ale žena s velkým "Ž". Neboť jen po jejím boku může plně rozvinout své všestranné schopnosti, náležitě vyniknout … a stát se středem celého četnického vesmíru. ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

Ve třetím díle dostal četník ženu a tah se to ukázal jako povedený. Jeho filmovou ženou se totiž stala Claude Gansacová, která s Louisem de Funésem hrála v mnoha jeho filmech a vždy se skvěle doplňovali. Nejinak tomu bylo i v Četníkovi. To jiskření mezi nimi je tentokrát přímo doslovné a jejich dialogy patří k tomu nejlepšímu z filmu. Také třetí díl bych zařadil mezi filmy, které mě pobavily mnohokrát, velmi rád na ně vzpomínám a v budoucnu si určitě nějaká další setkání s Četníky dopřeji. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Četníkům evidentně prospěl návrat zpátky do Saint Tropez! Tam opět nabyli svou maximální vtipnost, která minulým dílem mírně oslabila! Naši staří známi četníci jsou prostě opět ve formě! Velmi jim ale pomohla nová hlavní dějová linka, kde geniální Louis de Funes alias Cruchot, prožívá románek. V roli jeho vyvolené se předvedla skvělá Claude Gensac. Jejich společné scény jsou naprosto dokonalé a celý film celkově zdobí opět kopec hlášek. Četník se žení, se určitě může rovnat svému staršímu bratříčkovi, Četníkovi ze Saint Tropez, 5 hvězd. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování servíruje kadenci scének v mnohonásobné míře a za mě je to doposud nejlepší díl. Zápletka schrlí jednu scénku za druhou v neskutečném tempu. Zvláště ta ve škole je opravdu neskutečná a mám pocit, že epizoda Mr. Beana čerpala právě z četníků. De Funesovi tentokrát stíhají úplně všichni a kaskaderské kousky jsou taková třešnička.......9/10 ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • Ve scéně, kdy se auto s Cruchotem (Louis de Funès) při pronásledování zloděje na konci filmu párkrát překlopí, je při prvním překlopení možné ve vozidle zahlédnout figurínu s modrou hlavou. (skinny9)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v juhofrancúzskom mestečku Saint Tropez a v dedinke Grimaud. (dyfur)
  • Diskotéka Byblos se skutečně nachází v hotelu Byblos na Avenue Paul Signac v Saint Tropez. (Cucina_Rc)

Reklama

Reklama