Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Celkom schopné pokračovanie, kde nie je núdza o vtipné situácie, ale sú trochu pod štandardom funésoviek. Výborné sú automobilové naháňačky, kde sa až zastavuje dych aj rozum, kaskadéri, stroje a figuríny si to museli užiť. Okrem akcie sa je na čo pozerať, krásna žandárova dcéra tu má významnú úlohu, hlavne vo vzťahu k nádejnej neveste. Silné tri hviezdy. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Třetí četníkovo dobrodružství - a to rovnou to největší, zakončené svatbou. Nádherné oživení série, které sice nebylo ani zapotřebí, ale rozhodně to nebyl špatný nápad. Ba naopak, přímo brilantní! Nezapomenutelnou scénou je pro mě Cruchotova provokativní jízda autem, "dopadení" Josefy na četnické strážnici, Cruchot když se učil tančit a bezpochyby scéna, kde Cruchot s Gerberem dělají písemné a ústní zkoušky. Opět asi nemá smysl dále pozlacovat co zlaté je, proto už jen film doporučím ke koupi a shlédnutí každému, kdo jej ještě nezná. Plný počet bodů je už samozřejmostí. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Vdova po veliteli četnictva Josefa Lefrancoisová se vydává na stanici ve Saint Tropéz, aby se svými problémy svěřila místním četníkům. Mezi ní a Cruchotem (Luis de Funes) ale přeskakuje jiskra, a začíná milostný románek. Josefa také tlačí na Cruchota, aby si udělal zkoušky na štábního rotmistra, a konečně povýšil - což se ale nelíbí současnému rotmistrovi Gerberovi... Z četnické minisérie patří tento díl (stejně jako New York) k těm slabším - což ale znamená, že je to pořád nadprůměrně zábavná komedie (v porovnání ale s prvním - nebo posledními dvěma díly ale pokulhává). Filmu samozřejmě vévodí Luis de Funés (hlavně samotná scéna zkoušek na štábního rotmistra je dokonalá - a mám pocit, že si z ní v jedné scénce vzal příklad i Mr. Bean), stejně tak musím pochválit žárlivého Michela Galabru a paní vdovu Claude Gensac... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

No to se podívejme, tak on ten četník Cruchot má i srdce, které v tomto případě nezasáhl Amorův šíp, ale takový zvláštní zásah blesku, což v tomto případě vypadalo velmi vtipně. A já jsem si o něm vždycky myslela, že on je taková mašina na vydávání rozkazů a příkazů. Tenhle díl s oženěním Cruchota je hodně povedený a zábavný. Půvabná a dokonalá je scéna, kdy Cruchot přijde k Josefě na čaj. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Oženit Crusota, tou dobou s 41letou milfkou Claude Gensac, bylo dobrým tahem. Ten vztah vdovec - vdova a potažmo nevlastní dcera - nevlastní matka se skutečně povedl. Pozvedl sérii tím, že na eskapády už tu není jen samotný Funes, nýbrž i jeho dceruška  a manželka. Kromě toho vedle dcery Geneviíve Grad je tu ještě víc na co koukat. Už to není jen o honbě na nudisty. Tentokrát se rozhodne Crusot povýšit a omylem počítače ve zkouškách uspěje. Rázem je on prvním štábním a svého bývalého nadřízeného si vychutnává se vší parádou. Když se ale u mola dozví pravdu, tak následuje snad nejlepší scéna celé série. Crusot v tu ránu má asi 80 cm. :D [23347. hodnocení, 222. komentář, 75%] ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • Není možné, aby z několika uchazečů o povýšení byl vybrán jeden na základě jakési zkoušky a ostatní měli smůlu. Takové zkoušky, zvlášť pokud jsou vyloženě subjektivní (vyjádření vlastního názoru v písemné práci), se bodují a úspěch je definován určitým rozsahem bodů. Podle tohoto filmu je však možný jediný „vítěz“, což je úlet, zvlášť když na zkoušky přijeli uchazeči z několika rajónů. Ta zkouška nemohla probíhat formou „vítěze“. Smysl by to mělo pouze v případě, že by se vybíral nejlepší uchazeč o jedno místo z jednoho rajónu – zde St. Tropez. V tom případě by se zkoušky zúčastnili všichni četníci ze St.Tropez a nejlepší by se stal jejich šéfem. Že na zkoušce nezáleží, dokazuje závěr filmu, kdy je ženící se Cruchot (Louis de Funès) povýšen, přestože ve zkoušce neuspěl... (pjotri)
  • V jedné scéně jede Cruchot (Louis de Funès) autem a projíždí pravotočivou zatáčkou. Volantem však točí na opačnou stranu, tedy na levou. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama