Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

Falko 

všechny recenze uživatele

Po Cetnikoch v New Yorku, ktorich som videl naposledy je to opät prijemna a skvela zabava, pretoze nejako som z tej casi nebol az tak nadseny, nech uz sa tvorcovia alebo samotny Funes snazili, ako chceli. Avsak v tejto casti ma pobavila ziarlivost Gerbera na Funesa, ako to krasne zaiskrilo medzi Funesom a jeho buducou manzelkou Josephou a taktiez ma pobavilo povysenie Funesa na vyssiu hodnost, ktoru si viditelne vychutnaval, avsak nie nadlho :-) Proste vydarena cast... 31.12.2010 _______ Lous de Funès - (Ludovic Cruchot) +++ Jean Lefebvre - (Lucien Fougasse) +++ Guy Grosso - (Tricard) +++ Michel Modo - (Berlicot) +++ Michel Galabru - (Jerome Gerber) +++ Genevièvie Grad - (Nicole Cruchot - dcéra) +++ Claude Gensac - (Josepha Cruchot) +++ Hudba: Raymond Lefevre +++ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle už je prostě klasika a četníkovo zápolení s láskou je skutečně tak hezky naivní, dojemné, hloupé a svým způsobem krásné, že to člověk prostě musí ocenit. Navíc je to s humorem, pořád se něco děje, i když chvílemi už budete mít pocit, že to jsou skeče, které jsou na sebe nějakým způsobem navrstvené. Některé by fungovaly i samostatně. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní, ale přestože mám rád francouzké komedie, přestože, kdysi dávno mě četnické komedie bavily, kouzlo se někam vytratilo a ani u třetí části, kterou jsem si v rámci nostalgické chvilky zopakoval, se ho znovu nepodařilo přivolat. Po celou dobu jsem si uvědomoval, jo tohle je vtipné, jo to tohle byl dobře vymyšlený a udělaný gag, ale přeso se mi ústa do úsměvu moc často neroztáhla. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Třetí snímek o četnických eskapádách v Saint-Tropez se již nese v poněkud jiném duchu. Strážmistr Cruchot se setká s Josefinou LaFrancois a velmi to mezi nimi zajiskří. Jenomže tu je ještě Cruchotova dcerka Nicole a tak ´Ludvík´ bude mít tu čest zakusit veškerou ženskou velkorysost. O legraci samozřejmě nouze není, ale vlivem krapet rozdílného tématu je tento díl přeci jen o něco slabší. Četníci jako takoví sice opomenuti nejsou, ale hlavní dějová linka se přeci jen daleko více točí kolem Cruchota než bývalo v minulých dílech obvyklé. Louis de Funès s hlasem Františka Filipovského je i tak zárukou dobré zábavy a pohody. Snímek má i jednu svoji vyjímečnost. Film má krapet jiné zakončení, než bývalo obvyklé. Důvod je víc než jasný. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Louis de Funes s hlasom Filipovského sú nezabudnuteľnou súčasťou zábavy nejednej domácnosti, aj keď poznáte film naspamäť, stále dokola sledujete znovu a znovu humorné situácie v ktorých sa hlavný hrdina ocitá, toto je proste kvalitná komédia s ktorou sa tínedžerské komédie zo zámoria nemôžu rovnať. Louis de Funes je zvyčajne záruka dobrej zábavy a v tomto prípade to platí dvojnásobne. Dávam priemer z dôvodu, že som to už videl toľko krát, že mi je z toho už zle. Navyše tu boli už aj lepšie diely o žandárovi. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • Když četníci na trhu nahánějí zloděje (Mario David), je možné si při pohledu na karty s fotografiemi a údaji o pohřešovaných povšimnout, že pod fotografií spatřeného zloděje je uvedeno hercovo skutečné jméno - Mario David. (frolish01)
  • Herečka Claude Gensac, jež představovala od tohoto dílu četníkovu manželku, vytvořila postavu tak přesvědčivě, že ji v běžném životě mnozí považovali za jeho opravdovou ženu. (hippyman)
  • Počas natáčania zahynul kaskadér, ktorý stratil kontrolu nad autom a tragicky narazil do výkladu obchodu, ktorý sa nachádzal hneď oproti žandárstvu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama