Reklama

Reklama

Ztřeštěná komedie, ve které se všechno točí kolem altánu, který chce nechat postavit manželka Antoinovi, spisovateli detektivních příběhů k narozeninám. Antoina napadne, že v základech stavby by se dala dobře schovat mrtvola nepříjemného vyděrače pana Jo. Ten totiž po úspěšném autorovi požaduje neslušnou sumu peněz, jinak odhalí skandální minulost jeho milé ženy. Jedna věc je plánovat vraždu a druhá její realizace. Nešťastnou náhodou je ale mrtvola nakonec skutečností a Antoinovi nezbývá, než ji dobře schovat. Jenže kdo je vlastně ten mrtvý? Pan Jo se zdá být naživu, ale ztratil se jakýsi instalatér. A ke všemu po domě slídí neodbytný policejní komisař Ducros, základy altánu mají povážlivé praskliny a Antoin ve zmatku zapomíná snad i vlastní jméno. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Uživatel smazal svůj příspěvek.

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

Zaujimavé Libore, tak potom prečo ma stále otravuješ keď s tým nič nemáš ? Čo ja prosím ťa mám s tebou ? Už sa konečne prestaň strápňovať a daj mi svätý pokoj. :-) S nikým nič nemáš, ale s Luboškom si kámoš jedna ruka. Ako rodní bratia. :-) Kapišto ?

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

Libore, ty si úbožiak a vie to každý, kto už mal tú česť meniť s tvojimi muťákmi. Ty "sběrateli". Môžeš tu diskutovať akurát tak s nimi. Mne si ukradnutý. Ale ja tebe asi nie, keď ma neustále trápne osočuješ. Žiaľ všetko sú to len prázdne reči, ktoré si môžeš rozprávať do skonania sveta. Keby som naozaj urobil to čo o mne šíriš, už dávno by si sa obrátil aj so svojím "pornokámošom" Lubošom na políciu. Ale sám dobre vieš, že všetko sú to len tvoje trápne a choré výmysly. :-) Je mi ťa ľúto. Maj sa.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

Ak je niekto "okradeny" mal by podat urychlene trestne oznamenie. Rad si na to pockam. - Co sa tyka toho, kto je a kto nie je "psychicky nemocny jedinec" ... Na to si staci precitat reakcie teba a tvojich multakov. A kazdemu je to hned jasne.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

Myslis si, ze ked budes tieto svoje hluposti a trapne reakcie na moje davne prispevky stale dookola vypisovat, ze nieco dosiahnes ? :-) Samozrejme ak je tvojim cielom urobit zo seba hlupaka, tak len pokracuj. Ide ti to vynikajuco. Tlieskam. :-) A ked podvodnik inemu nadava do podvodnikov, je to uz pravdepodobne nejaka diagnoza.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

bloom

bloom (hodnocení, recenze)

Tak při sledování prvního dabingu jsem měl pocit, že se dívám na úplně jiný film...Každopádně ta kopie nebyla nepoužitelná pro restauraci do TV nebo DVD, zbývá tedy jen čekat na vyřešení situace ohledně práv MGM...

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

donkocicak: nebrani tomu nic, len bezne tahanice okolo prav. Ale ked budes trpezlivy, urcite sa dockas. Som v tomto smere optimista.

donkocicak

donkocicak (hodnocení, recenze)

Jestli jsem to prosim dobre pochopil z ruznych diskusi na internetu, tak dabing s Fr.Filipovskym k filmu Jo existuje jak v soukromych sbirkach, tak i nekde v archivu, co tedy brani jeho odvysilani v TV ci vydani na DVD ? Autorska prava ? Penize ?

andi666

andi666 (hodnocení, recenze)

Tak to je bomba to znamená že je dabing na světě jen ještě zjistit kdo film má ...

pavol.g

pavol.g (hodnocení, recenze)

sháním tenhle film, i dvd rip s dabingem františka filipovského, nepomuže mi nikdo? diky.

andi666

andi666 (hodnocení, recenze)

Chvilku sem se na to díval a z dabingu cislera se mi delalo zle tak se na to ani divat nebudu pokud nesezenu stary dabing s mistrem filipovskym a nebo original s cz titulky

lachim28

lachim28 (hodnocení, recenze)

Naposledy jsem tento film viděl někdy v 90. letech minulého století. Daboval ho J. Cízler a musím říci, že to nebylo vůbec špatné. Dozvěděl jsem se, že údajně existuje dabing F. Filipovského. Tak doufám, že to někdy vyjde na DVD.

bloom

bloom (hodnocení, recenze)

Kolega Vok má naprostou pravdu, také bych prohlásil Císlera nejlepším dabérem Louise po Františku Filipovském. Jiří Krampol pohřbil odkaz mistrů (Filipovského a Funése), Tomáš Juřička naštěstí daboval Louise ještě jako mladého, Jiří Lábus sice v Zelňačce excelentní, přesto si nedovedu představit, jak by daboval třeba Tonoucí se stébla chytá, Vladimír Brabec mi tam taky moc nesedne (asi tím, že v Karambolech ho ruší ztlumený originál) a Dalimil Klapka zvládl Louise v menší roli na jedničku, ale jak by si povedl s hlavní rolí, netuším. Z toho mi vyplývá Císler jako nejlepší, i když se Františku Filipovskému nevyrovná. Ale to nikdo, kdo přijde po něm.

tanicka847

tanicka847 (hodnocení, recenze)

Kdysi jsem viděla film několikrát jako děcko v 70. letech a dabing byl s panem Filipovským. Škoda, že se ta zvuková stopa nedochovala nebo ztratila.

vok

vok (hodnocení, recenze)

Jedna z nejlepších "funesovek". Obrovský spád a gejzír gagů, Funes předvádí neskutečné tempo. Čím vícekrát film vidím, tím je mi Cízlerův dabing přístupnější,až se odvažuji tvrdit , že po mistru Filipovském je asi nejlepší. Tento film si nezaslouží zůstat na okraji zájmu.

Reklama

Reklama