Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Živelná komedie plná zmatků a dobře mířených facek. Nebudeme si nic nalhávat, Isabel je lehká holka. Nejstarší profesí se snaží našetřit, aby se mohla stát herečkou, ostatně jako každý v New Yorku. Jakmile ale opravdu vstoupí na Broadway, spustí lavinu bláznivých situací a zábavy. Někdo se do ní totiž zamiluje a někdo zas až moc dobře poznal její neřestnou kariéru. A všichni jsou tak trochu ženatí nebo vdané. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (162)

neo250 

všechny recenze uživatele

Príjemná večerná oddychovka zo zaujímavou zápletkou, ktorá sa mi naozaj zapáčila. Kde si ženatý režisér hľadá prostitútky aby si s nimi užil,neskoršie im pomohol a otvoril im oči. No tie neskôr náhodne stretne a hľadá možnosti aby to nezistila manželka. Následne náhodné stretnutie všetkých vyčaruje slušnú zápletku s predvídateľným koncom. Škoda pomalého úvodu kde som sa patrične miestami nudil. No viac ma sklamalo príliš málo scén od J. Aniston. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Místy až okatě náhodná (ty náhody jsou občas až iritující) ztřeštěná komedie. Imogen Poots má jiskru, Rhys Ifans je kouzelný, Jennifer Aniston naprosto tragická (to u ní ale moc nepřekvapí) a Kathryn Hahn? ... Až budou za pár let točit remake Prci, prci, prcičky, Hahn bude dokonale boží Stiflerova máma. Ta pouhým pohledem rozpálí i v Antarktidě zapomenutá kamna. Vrrr... ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Příběh o jedné holčině co měla ráda to nejstarší řemeslo na světě a zároveň měla štěstí ,že narazila na Owena Wilsona,který ji zasvětil do věta divadla,kde potkala jeho ženu,nápadníka jeho ženy a v neposlední řadě výbornou Jennifer Aniston a jejího manžela.Film má dost vtipných momentu,ale jako celek to není žádná sláva a určitě nečekejte neutuchající srandu od začátku až do konce.Suma sumárum,za mě celkově průměr ,50% tři hvězdy s odřenýma ušima. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tohle se nedalo dokoukat. Film by nebyl tak hrozný, kdyby z těch lidí nepadaly takové hory nesmyslů. Některé scénáře jsou prostě založené na tom, že lidi neustále mluví a mluví a mluví. V případě, že to postrádá hlavu a patu, divák začne nudou, pak klimbá a nakonec se naštve a končí. To jsem přesně udělal. Chytrou konverzačku zbožňuju, ale tohle byla nefalšovaná hloupost. 20% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Hvězdně obsazený film, který kdybych měl co nevýstižněji přiblížit, tak bych ho označil za situační grotesku se zápletkou ve stylu třeba takového Oscara Louis de Funese, případně pokus o konverzační allenovku, tedy sled převážně dialogových scének, kde na sebe několik postaviček neustále naráží na „nečekaných“ místech a samozřejmě v tu nejnevhodnější dobu, z čehož následně vznikají trapasy a zamotané situace, především tedy co se partnerských vztahů a soužití týče. Proti tomu bych každopádně ale asi ani v podstatě nic moc neměl, problém ovšem je, že to v tomto případě příliš nešlape. Samotná zápletka ovšem toho není viníkem, jako spíš její zpracování, které je nezáživné, jednotlivé scény působí silně nepřesvědčivé a žánrově jeto celé naprosto nefunkční, a to jak po stránce vtipnosti, tak romantiky. Navíc veškeré postavy jsou nezajímavé a jejich herečtí představitelé vesměs přehrávají tak nepřirozeným způsobem, že to působí vážně dost hloupě. Já tedy sice nevím, zdali scénář vznikl přímo pro film, nebo jde-li o nějakou převzatou divadelní hru, fakt je ale ten, že tam by se každopádně hodil mnohem více. P.S. to cameo s Quentinem byla prvotřídní trapárna! ()

Galerie (61)

Zajímavosti (15)

  • V roku 2020 bola kópia Bogdanovichovho pôvodného zostrihu filmu stále s názvom "Squirrels to the Nuts" nájdená na eBay v ponuke Jamesa Kenneyho, 51-ročného lektora angličtiny na City University of New York. Po Bogdanovichovej smrti v januári 2022 bol strih predstavený v newyorskom Múzeu moderného umenia a je tam od 28. marca 2022. (Arsenal83)
  • Snímek měli již diváci možnost vidět na filmovém festivalu v Benátkách, kde v srpnu 2014 proběhla jeho oficiální světová premiéra. (Plechpetr)

Související novinky

Zemřel Peter Bogdanovich

Zemřel Peter Bogdanovich

06.01.2022

V prvních dnech nového roku přichází smutná zpráva pro celý svět filmu. Ve věku 82 let zemřel americký režisér, scenárista, herec, producent, filmový kritik, historik a v prvé řadě cinefil, Peter… (více)

Reklama

Reklama