Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (682)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Koukám na nízká hodnocení mnoha uživatelů a říkám si "věděli vůbec, že jdou na komedii"?? Přátelé vězte, že je to komedie a měla tak působit a taky že ano! Určitě jsem od filmu očekávala zábavu a taky jsem ji dostala plnými doušky. Ve filmu zazněly neuvěřitelné hlášky, ze kterých jsme se s VenDulin málem smíchy poskládaly pod sedadla, třeba: "vyfotíme to a hned to bude na néťu a bude to tzv. sdílogram". Neskutečně vychytaný byl přijímací pohovor do Googlu jak jinak než přes neŤ :-)) No a když do nás naprali jeden nejmenovaný kouzelnický zápas z jednoho nejmenovaného mnohadílného filmu, tentokrát zahraný dole při zemi, tak jsme měli co dělat abychom se soustředily na děj a ne neustále kontrolovat svůj smích :-)) Přiznávám, že jsem na začátku byla trochu skeptičtější co od filmu očekávat, ale nejraději bych na něj šla ještě jednou, jsem si jistá, že bych se bavila stejně výborně jako dnes. Samosebou předvídatelný děj, ale cooo není to žádný oduševnělý snímek, nad kterým je třeba hloubat. Je důležité hodnotit tento film podle žánru a myslím, že si zaslouží lepší skóre. Za sebe určitě doporučuju všem, kteří se chtějí bavit, výborně bavit, oprostit se od starostí, smát se skoro po celý děj filmu a těm, kteří nečekají kdovíjaké nečekané rozuzlení! P.S. Děkuji za čsfd projekci! :-) *** P.P.S. uživatel PEPINEC by se měl uvolnit a relaxovat ;-) ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Čistokrevná komedie o firmě jménem Google. Často si dobírám google, pokouším jej, co všechno mi najde pod hesly, která zadávám jak do samotného vyhledávače, tak do obrázků, překladače, a dalších aplikací... Někdy si potom google dobírá mě, např. když mě loni v Římě vyslal na sever místo na jih... I love google, se všemi jeho vychytávkami, chybami, a tato komedie, na kterou jsem se vypravila díky čsfd (díky díky díky), nemůže být špatná, ať si kdo chce co chce říká, a kdo má hůl po ruce, najde si i psa... Postupem času začínám žrát Owena Wilsona, a v tomto hláškoidním počinu i Vince Vaughna. Počet hlášek na metr krychlový je fakt zabijácký, když tam ti gůglaři začali hrát dokonce pozemní famfrpál, myslela jsem, že to bude má smrt, aneb jak již píše Ainy, pod sedadla jsme se neposkládaly jen proto, že jsme měly snahu zachovat určité dekorum. Ale jen určité... ()

Reklama

Torision 

všechny recenze uživatele

NE NE NE NE NE! To bylo něco tak strašnýho, že nebejt Wilsona s Vaughnem v hlavních rolích, tak by to nemělo ani na tu jednu hvězdičku a pro každýho z nich je to jednoznačně nejhorší film. Čert vem ten všudypřítomnej product placement a debilní zápletku, s tím jsem počítal už před tím, než jsem si ten film pustil, ale hlavně je to celý totální NUDA!!! Jestli ty rádoby vtipy o Instagramu, Fejsbůku X-Menech měly bejt legrační, tak fakt nebyly. Hraní geek famfrpálu? Trapné! Linka s Wilsonem a zaměstnankyní Gůglu vůbec nechápu, proč tam byla. Všechny postavy otravný (jedinej OK byl snad jen John Goodman), celý nudný, bez nápadu a šťávy a s klasickým rozuzlením. Nikdy víc. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V životě, a to jak tom reálném tak i virtuálním, by mě nenapadlo, že se u komedie, v níž hrají Wilson s Vaughnem budu tak hrozně nudit až se mi z toho bude zvedat gůgl, tedy pardon, kufr. Ono má něco do sebe fakt, že ty nejlepší reklamy mají maximálně minutu (+- nějaká ta vteřina). Natáhnout reklamu na dvě hodiny je prostě k zblití. Asi jsem málo (prakticky vůbec) nerd, ale celý ten film na mě působil spíše odpudivě.... A hlavně trapně. Brrrr. Až se mi z toho osypala prdel. Jediným světlým místem filmu je to antirande. Jdu si rychle spravit chuť Nesvatbovými. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

...a tak zatímco Ainy kouká na nízká hodnocení uživatelů, já koukal na film. A viděl jsem nevyváženou, špatně sestříhanou hovadinu, která by byla příjemným zpestřením filmového léta, kdyby ovšem svým profilem nekopírovala horské etapy Tour de France a kdyby dabing nepřipomínal večerní předčítání dyslektiků. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Tetovanie na krku Willa Ferrella nie je ani v sanskrte, ani v hindčine, ale je to v podstate angličtina napísaná vo forme dévanágarí (s pravopisnými chybami) namiesto rímskej formy. (Arsenal83)
  • Google dovolil natáčať v Googleplexe, ktorý sa nachádza v Kalifornii, päť dni. Väčšina filmu sa nakrúcala v Georgia Institute of Technology v Atlante. (sWONDER)
  • Na samom konci filmu sa objaví aj spoluzakladateľ americkej spoločnosti Google. (Acrobat)

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama