Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (682)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Vince Vaughn, Jared Stern / Predloha: Vince Vaughn | Hudba: Christopher Beck | Produkcia: Vince Vaughn, Shaw Levy | Distribúcia: 20th Century Fox | Štúdio: Regency Enterprises, Wild West Picture Show Productions, 21 Laps Entertainment | Rozpočet: 58 miliónov $ | Tržby: 91,972,764 $ || Takto to dopadne, keď si umelec myslí, že môže robiť akýkoľvek obor. Vaughn vymyslel prostoduchý scenár, bez jediného svetlého momentu. Potrestal sa ešte tým, že si hlavnú rolu truľa zahral sám. Jediné pozitívum som našiel v nahliadnutiu do zákulisia vyhľadávačskej firmy. Len netuším, na kerú pizdu utratili ten rozpočet, keď v tom filme sa nestane skoro nič! Tento film si naozaj môže odpustiť každí, kto ho ešte nevidel... 15% | Blu-Ray, THX, HU DTS | ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Abych se hned ze začátku komentáře vyhnul pohledům přes prsty a uštěpačným poznámkám fandů nebo naopak odpůrců produktu, který očividně tento snímek zaštiťuje, jsem zde, abych hodnotil film, nic jiného. Mé pocity po zhlédnutí jsou velice rozporuplné. Na jednu stranu mne velice sral neskutečně přehnaný slovní projev a to nejen hlavních dvou hrdinů, ačkoliv Vince alias Billy to v trapných žvástech vyhrál na celé čáře. Na druhou stranu, když už jsem se protrpěl zhruba první třetinou, začalo to ubíhat trochu klidněji a celkem se to i dalo. Dalším motivačním vymývárnám a slovnímu průjmu jsme se sice nevyhnuli, ale dalo se to dokoukat s celkem hezkým pocitem v srdci, především v závěru. Vždy rád fandím největším lůzrům, kteří míří k vrcholu v těžké konkurenci. Věřím, že je tu obsažen hlubokomyslný odkaz pro budoucí generace, ale ačkoliv jsem zřejmě vytušil, co tím chtěl básník říci, tvářit skepticky se kvůli tomu nepřestanu a navíc mnohým, kterým byl adresován, jej ani nepostřehnou. Nakonec tedy velmi průměrný až otravný googlet se světlými momenty. 50% ()

Reklama

joehot 

všechny recenze uživatele

Vlastně jakýsi mix pohádky a oblíbeného amerického klišé o soupeření mezi univerzitními kolejemi, které jsme viděli už tolikrát. Problém Stážistů však spočívá v tom, že nejsou zábavní. Vina je především na straně scénáře (který je kombinací viděných, otřepaných vtípků, rychlého žvatlání a slovních přestřelek, motivačních proslovů a životních mouder) a hlavních hrdinech. Wilson a Vaughn jsou ve svých rolích otřepaní a nezáživní. Vaughn pak dokonce nesympatický. Shawn Levy je rutinér, režijně film nijak nezvedá. P.S.: Real-life-famfrpál bych si asi zahrál. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Bohužel to nebylo moc vtipný. Oba herci mají na kontě moje nejoblíbenější komedie, tak jsem prostě čekal víc. Koukat se na to dalo, ale Vince Vaughn už byl vyloženě otravnej a Owen Wilson začíná s přibývajícím věkem vypadat divně. Navíc, ani ty vedlejší postavy nejsou moc vtipné a prostě to hrálo moc na jistotu. Nejlepší z celýho filmu jsou ty barevný Google kola. 50% ()

FTP 

všechny recenze uživatele

Dva charismatičtí chlapi bez znalostí IT na náboru nerdských děcek do googlu.. Téma samo o sobě slibuje vtipný a příjemný film. Ten také přesně nabízí plus ještě přidává romantický nádech, který je téměř nutný, máte-li ve filmu Owena Wilsona. Trošku neohrabanou formou je zde naznačena důležitost přátelství a týmové práce. Kdo se nebavil a nechce pracovat pro google, koukal na jiný film. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Vo filme si ako komparz zahralo aj zhruba 100 reálnych zamestnancov spoločnosti Google. (MikaelSVK)
  • Tri dievčatá, ktoré si zahrali v scéne v knižnici, sú v skutočnosti dcérami režiséra Shawna Levyho. (MikaelSVK)

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama