Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (682)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

...a tak zatímco Ainy kouká na nízká hodnocení uživatelů, já koukal na film. A viděl jsem nevyváženou, špatně sestříhanou hovadinu, která by byla příjemným zpestřením filmového léta, kdyby ovšem svým profilem nekopírovala horské etapy Tour de France a kdyby dabing nepřipomínal večerní předčítání dyslektiků. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Pozor!! Tento komentář může obsahovat několik až hodně nevybíravých výrazů explicitního charakteru, od kterých se autor předem distancuje, neboť byly zapříčiněny enormním afektem, vyvolaným sledováním tohoto audiovizuálního zvratku! Zkurgůglvenci vyjegůglbaní, gůgllizační! Jako by jim nestačilo, že za každým internetovým bukem už číhá džímejl, aby pečlivě uložil navěky vaše emaily, bez chrómu si může jeden nechat akorát tak pozlatit pevnou linku, z téměř každého zasragůglného mobilu na vás čumí android, co se jen třepe na to zaznamenávat vaší polohu a stahovat soukromá data včetně inkriminujících esemesek se všemi vašimi lízátky, bez tytrubko už by se neobešel jediný úchyl produkující videoodpad a bez adwords můžete vlastní stránky hledat na nějakém zkurgůglveném 42 564 místě, a to už i u Bóbika. Ne, nestačilo! Ti zmrgůgldi vám ještě pod rouškou rádobykomedie napálí hezky podprahově a bez skrupulí pomrgůgldanou korporátní reklamu a vyplachovací náborové video v jednom, kde vám banda šprťáckých, čerstvě zletilých závisláků na spotřební elektronice a dva trapní pračuráci (tady by ten gůgl nevyzněl) naservírují, jaké je to kůl a IN být členem obří rodiny monopolních šmíráků a vykrádačů dat, co mají komunistickou kantýnu, a kde si o přestávce můžete s ostatními postiženými zahrát famfrbál. No, s tímhle táhněte do pigůglče, soudruzi! Říkejte mi Sibyl, ale tvrdím, že jednou nám to Velký bratr nablije zpátky do xichtů i s úroky. Až se děsím, co po téhle kogůglkotské gůglmédii xblití příjde příště! Namátkou třeba Vygůgli mě, když to dokážeš, Ztraceno v gůgltranslatoru, Starwars VII - Android vrací úder, James Bond 26 - Džímejly jsou věčné či snad katastrofický Den, kdy se zagůglila země? ()

Reklama

nunka 

všechny recenze uživatele

Film akoby z pera nejakého motivačného speakra, užvatlaný až hrôza. Ani si neviem vyloviť z pamäti, že by mala nejaká komédia v poslednom čase tak zlú chémiu ako Internship. Spolupráca s Google a všetko okolo Google vyznieva anti-cool a Owen s Vincom sú vlastne úboho smiešni v celom kontexte, tak ako samotný scenár, na ktorom stojí a padá úspech tejto zbytočnej komédie. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Taková až agresivně upovídaná nuda. Rose Byrne je sice rozkošně nedostupná (a rande s ní je moc fajn), pánové Vaughn a Wilson zůstávají plní energie jako před lety, ale ve většině případů se prostě nestrefují na to správné místo. Druhá polovina nakonec pro mě snesitelnější, takže na ty tři hvězdy zřejmě vystoupáme. Jinak je ale patrné, že zlaté časy už jsou nenávratně pryč, protože dva čtyřicátnici, co neumí zapnout počítač a zkouší to u Googlu, mě prostě nepřesvědčili. Tady „stará škola“ nezafungovala, parta asociálních geeků spíš vadila. Diskutabilní reklamu Googlu neřeším, jde mi o výsledek, který jednoduše nezaskóroval. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru velica dobrá komedie o dvou chlápcích, kteří ačkoliv už jsou možná za zenitem, tak se chtějí poprat o práci v Googlu. Velice dobrý příběh, líbilo se mi, že se to odehrávalo v Googlu a mohli jsme tak trošku vidět jak to tam vypadá, navíc to bylo vtipné, perfektní byla i ta scéna v nočním klubu. Samozřejmě byli tam i takové ty tradiční scény, které jsou v každé komedii a člověk v některých momentech prostě ví co přijde, ale takových momentů tam bylo minimum, takže tato komedie v čele s výborným Vince Vaughnem a Owenem Wilsonem zaslouží 4* ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Ve filmu se objeví mnoho zařízení s operačním systémem Android vyvinutým společností Google, například telefon Samsung i9250 Galaxy Nexus, či tablet Google Nexus 7. Mimo to se ve filmu objevují i některé výrobky konkurenční firmy Apple. (Claude Speed)
  • V závěrečných titulcích se neobjeví jméno Willa Ferrella ani Johna Goodmana. (=woody=)

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama