Reklama

Reklama

The Punisher: Dirty Laundry

Celý film
Krátkometrážní / Akční / Thriller / Drama
USA, 2012, 10 min

Punisher (Thomas Jane) si ten den chtěl jenom vyprat prádlo. Potom co viděl gangstery jak ohrožují prostitutky a nasledně i chlapce, řekl si, že to tak nemůže nechat být a musí je potrestat. (Folky)

Videa (1)

Celý film

Recenze (401)

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Iste je goethecky romantickejšie vidieť sa v hlavnom hrdinovi (?), ktorý trestá zlo. Neberieme si sny navzájom a tento abstrakt riešenia sporov v dnešnom svete môže byť lákavý, no je zrejme púhym vyjadrením „Hasiť oheň benzínom“. Vnímať sa v pozíciách zaručujúcich krvavý kúpeľ je oddychové a hybné, no pravé postoje zaručuje nik iný ako Ron. Ďakujem csfd.cz za možnosť zhliadnuť. (20.07.2012) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Chtěl jen prát, ne se prát, jenže člověk míní, láhev Jacka Danielse mění. Holt, tvrdý alkohol.. Syrový Rattle and Hum z černošské čtvrti, kde pukající hlavy kriminálního ksindlu poznají dvě věci: 1.Tohle není Jim Beam, 2.Punisher nezná Stav milosti.. Jen nechápu, proč plýtval dobrým pitím, když měl v dodávce kanystr benzínu.. ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Hodně luxusní "omáž" od fanouška předlohy, který se bohužel nešťastně přimotal k jejímu potupnému filmovému ztvárnění (http://www.csfd.cz/film/117953-kat/), stejně jako před ním Dolph Lungren. Třetí pokus jsem neviděl, ale nepochybuji o tom, že není o moc lepší. Thomas Jane nám tu zahrál ve zkratce jedno z poselství, které by měl předávat Frank Castle, a to i velmi podařeném kabátku. Komiksovky se nám poslední dobou "reloadují" přinejmenším do lepšího průměru, protože už si na nich nechávají záležet, tak snad přijde Frank i po čtvrté. A přinese s sebou tu temnou, studenou a drsnou samotu hněvu znechuceného člověka. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,What the fuck you doing here?" ,,Laundry." Stylový a solidně natočený kraťas, ale bohužel velmi předvídatelný a tím pádem nudný. Zpracování je rozhodně na jedničku, kamera je pěkná, zamrzí ale vykrádání soundtracků. Příběh je defakto o ničem, každý již zpočátku ví, jak toto dopadne. Samotná akce až moc hýří umělou krví a zlomeninami, což filmu prostě nevěřím stejně jako nerozbitnou láhev. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Thomas Jane si zopakoval roli Punishera v krátkém "fanouškovském" filmu natočeném pro Comic-Con International 2012. Příběh a stylizace jsou asi tak stejně veselé jako hudba z Temného rytíře. Krve, otevřených zlomenin a násilí vůbec je tady víc než ve všech třech filmových Punisherech dohromady. Bonus? Ron Perlman ve vedlejší roli. Dirty Laundry dobře vystihuje nesmiřitelnost hlavního hrdiny a děj se i na malém prostoru odehrává ve velkém stylu. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Fľaša, ktorú má Frank Castle (Thomas Jane) v ruke je whiskey Jack Daniels. Vo filme môžeme vidieť, že za ňu dáva predavačovi v obchode (Ron Perlman) 40 dolárov, totižto v USA skutočne stojí od 30 do 40 dolárov. (Odpocivadlo)
  • Herec Thomas Jane si zopakoval komiksovou postavu od Marvelu Punishera již podruhé. Stejnou postavu ztvárnil již ve snímku Kat (2004). (tyzmrde)

Související novinky

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

27.09.2012

Ten totiž zřejmě vyrazí na lov démonů. Ale popořadě. Studio Warner Bros. se už několikrát pokoušelo rozjet filmovou adaptaci stařičké videohry Spy Hunter. O režii se zajímali třeba John Woo či Paul W… (více)

Reklama

Reklama