Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (229)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Teenage komédia v ktorej je naozaj len minimum kôz ale aj napriek tomu sa nato dobre pozerá.Hentakú akciu zažiť to by som mohol kludne umrieť.Skvelo som sa bavil, herci boli sympatický a hudba super.Pár vecí tu je troška mindfuck ale komu to pri takejto veci vadí tak nech ide do .... . Skvelá vec viac takých ! ()

terx 

všechny recenze uživatele

Rázem si připadám dost stará. Mno, co se dá dělat...smála jsem se všehovšudy 2x: jednou když vezli číňánka za oknem smarta, po druhé když ho vyhazovali z okna...ještě mě chvílema bavily zrychlené sestřihy momentů, ale to je asi tak vše...žádnou vtipnou hlášku si prostě nejsem schopná vybavit, nehledně na to, že pár scén tam bylo naprosto mimo mísu - scéna s bizonem? wtf? nebo konec? pochopili jste někdo proč vlastně kluk, kterýmu ukradli auto, mobil, rozbili obličej atd. přišel k Changovi domů? Aby ho objal je mi to úplně jasný. Sečteno podtrženo - tenhle film vám den rozhodně nezlepší. ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

Opäť jedna z amerických teenagerských komédií o chlaste ,ženských a ešte raz o chlaste. Nič nové pod slnkom, 21 & Over zapadá do šedého priemeru bežných komédií, nemá čím prekvapiť a tentoraz som nepostrehol ani jednu scénu, ktorá by mi stála za to si ju zapamätať. Po prvé : nieje možné, aby 20 ročný chalani toľko vypili a v podstate im nič nebolo (samozrejme okrem Jeff Chenga) A po druhé : stále neverím, že toľko udalostí sa môže stať za jediný večer. A prečo až 3 hviezdy? Pretože sú aj väčšie, stupídnejšie sračky. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Každý ve svém životě patrně táhnul domů nějakého toho svého Jeffa Changa. Obvykle však znal adresní místo, na které má dopravit ožralý ozembouch. Miller a Casey se však předem nezeptali a tak museli propláchnout svá játra víc, než původně předpokládali. K jejich cti musím uznat, že to zvládli o něco lépe, než jsem čekal. Chvílemi sice byla jejich jízda poněkud trapná, ale občas se odněkud vynořil náznak vtipu a hispánské holky ze Sigma Zeta Theta mi vyloženě udělaly radost. Vždyť kdopak by nepřál mladým alkoholikům ponožku na penisu? ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Nechápu ten hejt tady, Našrot je totiž překvapivě vpohodě teen party drunk komedie, která určite není bůhvíjak objevná či inovativní, ale svůj účel bez problému splní. Hlavní herecká trojka je fajn, jsou to známé a sympatické tváře a celý děj je až nečekaně uvěřitelný a “nepřestřelený”, ale zároveň dost zábavný a vtipný. Má to hlášky, má to humor, sprostost i základní scénáristickou kostru a výsledkem je jedna z těch lepších subžánrových komedií, které jsem měl možnost vidět. Příjemná vypínačka. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • Justinu Chonovi (Jeff Chang) bylo v době natočení filmu již 32 let, ve filmu ztvárnil postavu, které bylo čerstvě 21. (Sancoo)
  • Scenáristi a režiséři Jon Lucas a Scott Moore se nechali inspirovat filmem Projekt X (2012), který měl u diváků velký úspěch, a rozhodli se natočit podobný film. (TheTrox)
  • Byla natočena i čínská verze filmu, jejíž natáčení probíhalo ve městě Linyi v čínské provincii Shandong. (Terva)

Reklama

Reklama