Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (229)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Nenechte se ošálit zavádějícím originálním titulem: 21 & over je pompézní hovadina pro nízkointeligentní omladinu 21 & under, která je dovedena až do krajní absurdnosti jen proto, aby tvůrci zamaskovali nedostatek vtipné kaše. Samozřejmě nesmí chybět u teenagerů tolik vděčná dávka nějakých těch exkrementů. Na šrot se snaží svézt na (pro mě nepochopitelném) úspěchu Projektu X s tím rozdílem, že je obsazen mnohem sympatičtějším hereckým obsazením, které se nejeví tak zoufalým dojmem jako ve zmíněném filmu, což je jedno z mála pozitiv, spolu s nepřítomností otravného found footage. Proti Projektu X však uberu ještě jednu hvězdu navíc pro naprosto trapné pokusy o jistou míru citové hloubkovosti. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Tohle se nikdy nestalo....... Inspirace trilogií o "Pařbě" je na místě a využitá v mnoha momentech. Ale jsem zvědav, co a jak nového bude v opilosti použito a jak se s tím tvůrci vypořádají. CITÁT - Dobře, jdeme, ale jen na jedno pivo......... Nechutné chcací a blicí scény ubírají příběhu jednu hvězdu a to bez okolků. CITÁT - Všechno bude dobrý, jen ho odtáhneme domů.......no jo, ale kde to jsme?.........kde bydlíš,......Doma!!........ Cameron Diaz je Hispánka? Moc se mi líbila ve Shreckovi......... Hudba mi nesedla, ale pár dobrých momentů se tu dá najít. Například bizon nebo Náčelník. Normální průměr. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Komédie má rád asi každý, no tie americké pubertiacke sú ako z iného sveta. Ťažko tam hľadáte niečo originálne, je tam plno klišé, poplašené deti, ktoré zo seba robia drsných používaním nadávok a robením obscénností, takmer vždy tam je nejaká párty, odkazy na súčasnosť v hudbe, kultúre, rasistické reči, či nevhodne používané výrazy ako tu etnickí Srbi, vzdorovanie rodičom, že oni chcú žiť, cestovať, no nakoniec na školu aj tak idú, proste aj toto bol ďalší film o stroskotancoch, no vzhľadom na to, že niektoré momenty z toho mi boli blízke, tak som sa aj zabavil a chápal niektoré momenty. Avšak tie incidenty s vyhodením ožrana z okna, útokom bizóna na ľudí, bláznivosť s autom medzi rôznymi cestami, či náhody so stretávaním sa na mňa pôsobili lacno, trápne, až nechápem, prečo za to vyhodili až približne 13 000 000 $. Je to slabší príbuzný filmu Project X a to ten začiatok v baroch bol parádny, ale aj záver s festivalom a pohovorom, škoda že to pri tom ostalo, lebo dialógy postupne upadali, scénky tiež, až som sa dočkal nechutných homosexuálnych hier. No a pritom až tak nevyvádzali ako napríklad v niektorých dieloch sérií Prci, prci prcičky a Vo štvorici po opici. Kľudne to mohla byť skvelá romantická komédia, kľudne vysokoškolská zábavka plná bláznivostí, ktoré by vás mohli inšpirovať, no to by tam muselo byť niečo pamätné, rozumné, nezávislé od stereotypov, ktoré dokážu zabaviť tak akurát amatérskych neskúsených divákov. Ale občas niečo ušlo, dalo sa zasmiať, tak už nebudem veľmi kritický. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

"21, BLACKJACK MOTHERFUCKEEER!" Já vím, já vím, já vím. Ale když mě tohle zrovna perfektně sedlo do nálady. Přesně takovýhle typ filmu jsem potřeboval na odreagování. Je to sice dost podobné Projectu-X a nebo Pařbě, ale to vůbec nevadí. Děj není zas až tak uplně pitomý a bezduchý. Všechno se to v podstatě točí kolem Jeffa a jeho nejlepších kamarádů. Mám z toho filmu opravdu dobrý pocit a výbornou náladu a to by přeci mělo být to hlavní, ne? PS: TOWER OF POWER je hodně luxusní nápad! :D ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Na hovno. Sledovat hodinu a půl jak dvojice podivných, nesympatických kokotků tahá domů ožralého, slizkého ťamana, aniž by zavadili o vtip a nedejbože legraci, je dokonalou podívanou pro Assbookové drsoně 13 & bellow, co si v životě párkrát cucli akorát tak fotrovy Alpy na artritická kolena, mluvili pak sprostě na svého plyšového Džustýna Bíbra a dělali s jeho vycpaným mikrofónkem obscénní gesta. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • Ve chvíli, kdy Nicole (Sarah Wright) vytahuje Jeffovi (Justin Chon) trny z pozadí, má Jeff sundané trenky i kalhoty. Jejich sundání by mu ovšem vytáhlo i trny. (cze.Oi)
  • V čase uvedenia snímky do kín bol Justin Chon (Jeff Chang) v skutočnosti o desať rokov starší ako postava, ktorú si zahral. (m.a.t.o.)
  • François Chau (Dr. Chang) si rovnomennú úlohu zahral aj v seriáli Nezvestní (2004). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama