Reklama

Reklama

V blízké budoucnosti se zrodil nový typ hrdinů – novodobých lovců skalpů. Poté, co nejmocnější společnosti z mocných ovládly veškeré světové dění, země se změnila v pustinu a největší aglomerace lehly popelem, bylo zapotřebí vytvořit nový pořádek. Čerstvě ustanovená Rada Devíti začala nemilosrdně soudit všechny provinilé a na jejich hlavy vypisovat tučné odměny. Tehdy se objevili oni – lovci manažerů, bezskrupulózních kravaťáků, jež zavinili pád společnosti. Nejslavnějším z lovců se stal Drifter (Matthew Marsden), ale prostý lid měl zanedlouho opěvovanější a pohlednější hrdinku - Mary Death (Christian Pitre). Protože spolu lovci krutě zápolili, málokdo z fanoušků věděl, že jejich dvě největší ikony spolu kdysi tvořily tým. (dopitak)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (108)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Vylez z poza toho baru, lovče lidí.......... Je to krvavé se spoustou hlášek, protkané trochou kreslených záběrů a dialogy jsou klasicky komiksové. Po půl hodině, kdy to začalo v baru, přešlo to až k cikánům, se to vydalo vlastní cestou. Cestou pomsty, zrady a odplaty. Trochu to připomíná Mad Maxe líznutého Grindhousem. Hudba je dobrá, obzvláště u odpočinkových scénách. Ty akční nejsou moc dobře hudebně podporované (až na tu poslední), ale to není na škodu, protože se lépe můžete soustředit na cákající krev. CITÁT - Proč se babrat s dokonalostí......... Závěrečná scéna je masakr, ale to se dalo očekávat. Jo a psal jsem, že je to o lásce? Je. CITÁT - Zajíčku na blatníčku.......... Natočeno podle stejnojmenného komiksu, který napsal Jason Dadson a nakreslil Henry Saine. Film má krásné komiksové předzávěrečné titulky a v těch úplně závěrečných si ještě můžete prohlédnout pár nepovedených záběrů z natáčení. CITÁT - Ty jsi mi dal své poslední pivo??.......... ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Postapokalyptické béčko na nudné nedělní odpoledne. Připomnělo mi Priesta a Šíleného Maxe. Žádný zázrak, ale když vám stačí silný stroje, jedna kočka, automobilový přestřelky v poušti, plno krve, pár originálních zabití a děj, co přinejmenším do půlky skrývá nějaké to tajemství, tak úplně zklamáni nebudete. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 5 | hudba 7 | humor 1 | akce 8 | napětí 1 | pustil bych si znovu 4 ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

No tak toto bola teda solídna blbosť. Je to zmes Machete, Resident evil, Luníku 9, Bitch Slap, Sin City, Kill Bill, hocijakého filmu od spoločnosti Asylum a hlavne Mad Maxa. A to všetko v béčkovom ironickom háve. Nájdeme tu solídne gore, prehnanú akciu, žiarivý úsmev Garyho Buseyho a aj nejaké cicky. Miestami fakt dokonalé. A pod dokonalé myslím, tak hlúpe až dobré. Ale miestami nuda. 3*. 60%. Henry Saine mi skôr príde ako Henry Insaine. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Brutální komiksový krvák s černým humorem, který si bere vzor v Mad Maxovi i Sin City. A překvapivě drží pohromadě, některé černohumorné scény jsou skutečně vyvedené (nic pro slabší nátury, třeba souboj v přívěsu), ale hlavně je zde cítit nadhled tvůrců, kteří sebe ani film neberou až tak vážně, a tím jej odlehčují. Některé vtípky nebo repliky patří skutečně k tomu lepšímu. Pak je zde však pár ne moc vydařených scén a dokonce i nudných, časem i ta cákající krev začne být chvílemi nudná, a třeba závěrečný souboj má sice něco do sebe, ale člověk asi čekal i něco efektnějšího. Gary Busey nebo Beverly D'Angelo se filmem v podstatě jen mihnou, škoda. Zajímavý je nápad lovců manažerů, což je myslím tajný sen mnoha lidí, kteří pod podobnými týpky kdy dělali. Vtipné je i využití westernových prvků v moderní době - třeba zde místo dostavníku taženého koňmi máme skutečně velmi netradiční vozidlo. :-) ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Stylová akční postapokalyptická blbost, jejímž hlavním kladem rozhodně není inteligentní humor, chytrý scénář, vynikající herecké výkony, ale chytlavá muzika, drsná řezničina, děj co má spád a rychle odsýpá. Jako další klad bych rozhodně viděla to, že film se v žádném případě nebere moc vážně, ba právě naopak. Stejně tak musím vyzdvihnout jedinou osobu co něcozahrála, a to bezva nabíječe zbraní. Lehce nadhodnocuji a dávám čtyři hvězďule, byť tak tak. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Film měl premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Dallasu 2013. (Terva)
  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie v lokalitách Santa Clarita, Los Angeles, Glendale a u vyschlého jezera El Mirage. (Terva)

Reklama

Reklama