Reklama

Reklama

Návrat blbýho a blbějšího

  • USA Dumb and Dumber To (více)
Trailer 1

Uběhlo přesně 20 let od chvíle, kdy jsme Lloyda s Harrym opustili, a změnilo se toho opravdu hodně – s výjimkou jejich tuposti. Když se Harry, který nutně potřebuje novou ledvinu, dozví, že kdesi, neznámo kde, žije jeho dcera, musí Lloyda probrat z „kómatu", ve kterém se nachází od chvíle, co ho Mary odmítla, a vydat se na cestu, aby svou dceru požádal o pomoc. Křížem krážem celou Amerikou v těch nejbizarnějších dopravních prostředcích je jejich cesta zavádí do ústavu pro duševně nemocné – kam nepochybně patří – i na setkání těch nejinteligentnějších lidí světa. Tedy – původně... (Falcon)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (598)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

I takoví padesátníci, jako jsou Carrey s Danielsem, to dokáží pořádně rozjet. Kultovní jedničku samozřejmě překonat nešlo a nejspíš se o to ani nikdo nesnažil. Hlavní však je, že těm dvoum to pohromadě stále šlape a gagům jsem se vesměs smál, ačkoliv občas je ten humor taky až příliš za hranou...ale co jsou to přece Harry a Lloyd...stále takoví, jaké je máme rádi. PS : Bill Murray? Jako vážně? :D...81% ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Jedna scéna mě velmi rozesmála (dělobuch v autě), uronil jsem nostalgickou slzu, ale jinam mám z celého filmu dojem, že by to šlo ještě krapet lépe. Občas na mě dýchla trapnost taková, až mi těch dvou herců bylo docela líto. Jako kdyby se dostali do nějaké nemilé finanční tísně a museli oprášit své někdejší úspěchy, aby zadřeli keš i na píčovině se zvučným jménem. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Návrat po dvaceti letech se vydařil. Naštěstí film nešel ve stejných kolejí jako naše komedie "po dvaceti letech", které nejsou vtipné a už vůbec né dobré. Právě toho jsem se bál i u tohoto pokračování, ale je vidět, že za velkou louží si dají práci, aby pokračování bylo srovnatelné s prvním dílem. Dostal jsem slušnou dávku humoru a i toho humoru tak typického pro Lloyda a Harryho. Vydařené pokračování. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Označil bych první díl jako ,,Blbý" a tohle poračování je ještě blbější, takže alespoň v něčem se tvůrci nespletli. Ale výsledek tedy nic moc. Ze stejného důvodu nemám ani moc rád filmy s Benem Stillerem, obvykle místo smíchu je mi trapně i za herce. Tomuto stupidnímu druhu humoru založeném na hlouposti a sebeztrapňování za každou cenu příliš nehovím ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Po trailerech jsem se bál, moc bál.S Carreym mám oblíbenější filmy a celý život doufám v pokračování Ace Ventury, nedávno jsem viděl po letech Blbý a blbější a s hrůzou jsem zjistil, že mě to moc nebaví.Ono je to hlavně tím, že dvojice hlavních hrdinů jsou prostě idiotský kreténi a někdy máte vážně chuť je nakopat do prdele.Na dvojku jsem ani nechtěl do kina, ale v tom našem Chrudimském ráji kde si nemusíte jak čuráci kupovat litr koly za čento, ale dostanete pivko, víno a usadíte si prdel do luxusních gaučů se chodí samo (choť topiče cinesrále s vyliž city).Dvojka je místy lehce křečovitá, ale od první minuty je kadence vtipů naprosto neskutečná a já si opravdu nepamatuju, kdy jsem v kině dostával až hysterický záchvaty smíchu.Děj je svižnej, hlavní hrdinové jsou retardi akorát a scény s Kathleen Turner jsou prostě na Oscara.V dnešní době je hodně těžký najít tak dobrou komedii s tak silným scénářem, která drtivou většinu stopáže neskutečně baví.Hodně velký překvapení, nečekal jsem, že se budu tak dobře bavit a upřímně se smát, můžu z fleku říct, že se mě to líbilo ještě víc než jednička.Paradox je, že úplně nejvíc mě pobavila snobská dvojice, která přišla pozdě, ona v červených šatičkách na jehlách, on v upnutém bílém svetříčku, gelíčkem a nasmraděnej voňavčičkou vod Prády se skleničkou bílého vínečka (nemužeš si dát pivko viď prostě, musíš bejt extra pro tu píču na jehlách) no a tahle dvojice po 40 minutách fekálního humoru odešla a to se ještě ani Harry s Lloydem nehrabali v prdeli a pak se navzájem krmili chipsama.Nevím, asi čekali Jaro, léto, podzim, zima... a jaro nebo tak něco :D Komedie roku 80%. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (34)

  • Vo filme je kapitán Lippencott zobrazený ako člen špeciálnych jednotiek. V skutočnosti je Rob Riggle bývalý člen námornej jednotky, ktorý slúžil v Kosove a Afganistane. (Arsenal83)

Související novinky

Modrá ocel vrací úder

Modrá ocel vrací úder

21.11.2014

O pokračování kultovní komedie Zoolander se mluví už pár let. Až nyní se ale začíná hýbat kupředu, což může i nemusí souviset s úspěchem Návratu blbýho a blbějšího. Jim Carrey a Jeff Daniels ovládli… (více)

Vrátí se Táta v sukni?

Vrátí se Táta v sukni?

18.04.2014

Ještě jsme ani neviděli Blbý a blbější 2 a už se začíná rýsovat další pokračování devadesátkové komediální klasiky. Tentokrát jde o one man show Robina Williamse Mrs. Doubtfire - Táta v sukni, která… (více)

Reklama

Reklama