Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá italská komedie o chlapíkovi, který měl doma škaredou ženu, v práci přísného šéfa, a všechno to snášel víc než statečně.

Hugo Fantozzi pracuje ve veliké společnosti jako účetní. Má pěkné místo, sympatickou a milou ženu, i krásnou dceru. Rovněž je uznávaným šampiónem v přepínání TV stanic na dálkovém ovladači v domě, kde bydlí. Sousedi i kolegové z práce si jej váží. Občas se mu sice přihodí nějaký ten problém či malér. Komu taky ne. Jinak pohoda. Tedy skoro pohoda. To by jste se totiž nesměli jmenovat Hugo Fantozzi. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Aberforth

Aberforth (hodnocení, recenze)

Chcem sa spýtať či neviete kto dabuje vo filmov o Fantozzim rozprávača v CZ jazyku.

duhovnik

duhovnik (hodnocení, recenze)

Toto je ten film kde je poľovačka na zámku a keď sa predstaví hosť ako nemec tak mu fantozzi zahajluje?

na příspěvěk reagoval Zikus

bajahor

bajahor (hodnocení, recenze)

Některé pasáže byly víc než jen nudné-dokonce až trapné-ale ty ostatní byly tak parádní, že jsem se smíchy rozbrečela (a to se mi stalo snad jen u filmu Maska)...

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Mně to dneska příjde jako úplná konina. Jako celý Fantozzi. Jsem se divil, proč jsem tomu dal vlastně 4 hvězdičky. Ale vzpomínky jsou vzpomínky :-) // Dneska se na to už moc dívat nedá. :-(

na příspěvěk reagoval 7ynek

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

čmelák: film bezal v nasich kinach s titulkami, preto takmer vysumel do stratena a popularitu mu zaistilo az uvedenie v TV.

Reklama

Reklama