Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Začátek nové řady. Zmizení tajemníka města naruší lukrativní obchod s pozemky a rozjede vyšetřování, do něhož se pustí tři policisté a profesionální zločinec, který se na stará kolena rozhodne podnikat poctivě. (HBO Europe)

Recenze (20)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu sa nám to rozbieha na viacerých frontoch naraz, až sa z toho môže niekomu zakrútiť hlava. Našťastie záver načrtnuté dejové linky so štyrmi ústrednými postavami umne zoraďuje na jedno miesto a v jeden čas. A nemusíme čakať na to až do prvých momentov druhej časti. Len sa treba zmieriť s tým, že atmosféra je výrazne iná ako v prvej sérii a amerických redneckov, plebs a spustošený vidiek strieda civilizovanejšie prostredie. Samozrejme to nemá nič spoločné s miestnou zločinnosťou či morálnym profilom postáv, už hneď si môžeme napríklad zaradiť Farrellovho detektíva medzi nie zrovna psychicky labilných ľudí. ()

KarlN 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, upřímně, dlouho jsem se téhle druhé sérii vyhýbal, už proto, že hodnocení nebyla nějak dobrá a první sérii to může těžko konkurovat. Což samo o sobě v očekávání originality nepotěší...ale Colin je prostě víc než skvělej, včetně zbytku ansámblu...Tedy až na p*delatou Rachel Mcadams, ta mi prostě nesedla nikdy a i tady mě statečně irituje a to tak že velmi. Hraje všechno se stejným ksichtem (ať je to Irene Adler, nebo v Noční hře) a je taaaaak unylá, až mě to fyzicky bolí. Ale jinak zatím pohoda, tak uvidíme co dál. ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sérii jsem si dala velkou pauzu, do druhý se mi fakt nechtělo. Tak nějak jsem tušila, že se jí žádná nevyrovná, ale řekla jsem si, když už jsem začala, tak to aspoň zkusím. Pořád si stojím za tím, že to měla bejt minisérie, ale třeba časem změním názor. Každopádně po prvním dílu můžu říct, že tohle je obrovský zklamání, i když jsem v takovou kvalitku jako byla předešlá série ani nedoufala. Ale tohle je prostě hrozně nemastný neslaný. Je vidět, že se snaží udělat další první sérii, snaží se budovat atmosféru a postavy, který nejsou zrovna andílci, ale vůbec to nefunguje. Vypadá to jako další klasická detektivka, kterých jsme už viděli tisíce. Z postav mě nezaujala ani jedna, všechny působí hrozně nepřirozeně. Možná Ray vypadá zajímavě, ale ostatní jsou zatím nijaký a vůbec mi nesedli. Hodnocení: nechci házet flintu do žita, ale bojím se nejhoršího/10 ()

fr3ak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda je teda dost slabá. Představuje mnoho nových postav, u kterých jsou divákovi skoro až parodicky předhazovány jejich temné stránky (velká koncentrace alkoholu, drog, rodinných problémů, atd...) a v tak krátké stopáži se prostě nešlo ubránit zkratkovitosti a jiným nešvarům. Uvidíme, jak se to bude dál vyvíjet. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sledování úvodní epizody mi připadalo jako jízda na bleše. Děj neustále přeskakoval z postavy na postavu, navíc se nepohyboval jen v prostoru ale i v čase, takže jsem po dvaceti minutách vůbec netušil, co se mi tvůrci snaží sdělit. Ke všemu mi bylo předhozeno tolik problémů/ zločinů, že jsem opravdu až do závěrečné scény nevěděl jestli půjde o vyšetřování zmizení, únosu, pornografie, znásilnění nebo korupce. Příliš chaotické a bez atmosféry. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Barovou zpěvačku hraje Lera Lynn, která zpívá vlastní píseň "My Least Favorite Life". (Punisher)

Reklama

Reklama