Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V roce 2015 se případ konečně uzavírá. Všechno směřuje k jednookém černochovi. Wayne a Roland jdou za ním zjistit, co se tehdy opravdu stalo. Dozví se po tom všem pravdu? (Varan)

Recenze (39)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně neuspokojivé. Čtyři epizody by byly optimální. Na víc chybí pořádná zápletka. Ali (respektive jeho postava) už mě začínal solidně štvát, cynický Stephen Dorff zdaleka nebyl jen za přihrávače. Co na tom, že po technické stránce je to paráda? Napětí nebo moment překvapení chybí. Detektivům prakticky pomůže, že má jednooký černoch povídavou. A že se zjeví detektivova zesnulá žena. A ještě jsme nebyli ve Vietnamu! Bože! Na scéně se objevuje Edward Hoyt, dozvíme se o pedofilní síti, ale celkově je to zklamání. Potěšila akorát Wayneova závěrečná ztráta paměti. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vždy, keď seriál venuje viac času vývoju postáv ako zápletke, zápletka zvyčajne trpí. Predchádzajúca verzia True Detective mala časozberný segment, ale efektívnejšie ho využívala na vyplnenie dejovej línie. starí detektívi mi prišli nielen rušiví, ale aj trochu smiešni a úplne nerealistickí. Po prvej epizóde som od tohto seriálu očakával viac, ale bol som sklamaný, keď sa zhmotnilo veľmi málo pútavého deja. Rozhodnutie zamerať sa skôr na pustošenie staroby ako na napínavú zápletku vyústilo do finále, ktoré bolo absolútne neuspokojivé. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všetko sa vyriešilo, všetko do seba zapadlo, a išlo sa iným smerom, ako sa možno vopred zdalo a určite inde, než v prvých dvoch sériách. Pokiaľ ste sa naladili na štýl rozprávania a náladu tretej série, tak by vás finále malo dostať, pokiaľ ste stále pochybovali, tak asi pre vás toto pomalé finále určené nie je a zhodnotíte, že tretia séria ako celok vás nepresvedčila. Posledný diel je dielom Mahershalu Aliho a a jeho postave, takže sa tým zdôvodňuje aj rozhodnutie, prečo nebol venovaný obom vyšetrovateľom rovnaký priestor v predchádzajúcom deji. To by sme tu mali potom o zopár epizód ešte naviac. ()

Hawkey15 

všechny recenze uživatele

Na to, že sedm dílů bylo v docela pomalém tempu a postupně se odhalovaly různé stopy a náznaky, mi konečné rozuzlení přišlo zbrklé a odfláknuté. Čekal jsem zajímavější podání vysvětlení a nabitou epizodu. Sedm dílů nás napínali, aby jsme si vyslechli co se stalo za pár minut (je to opravdu tak jak sis to myslel diváku!) a pak to ještě natáhli o další naprosto zbytečné scény. Za mě zklamání. ()

groz122 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přijde mi vhodné, abych shrnutí celé série napsal právě k poslednímu dílu. Oba hlavní protagonisté jsou úplná špička. O tom nelze diskutovat. Kamera a hudba jsou také skvělé. V čem tedy tkví problém této série? Záleží na úhlu pohledu. Pro někoho je to dokonalost sama a jiní zase budou zklamaní. Nejedná se totiž o čistokrevnou detektivku. Spíše se jedná o životní drama dvou protagonistů. Drama co má koule! Ale ve výsledku mysteriozní zápletka hraje až druhé housle. Pokud jste čekali návrat k první sérii, tak asi nebudete nadšení. Sami tvůrci jsou si ale vědomi toho, že by to byl až moc ambiciozní úkol. Možná je dobře, že každá série True detective chce být jiná a nechce recyklovat. Možná by tato série byla lepší kdyby dostala samostatný seriál. Tak či onak... jedná se o skvělé dílo a je to rozhodně mnohem lepší než 2. série. Parádní osobnostní drama 95% a nadprůměrná detektivka 75%. Každý si najde svoje. /Poslední díl mi přijde tak transparentní a ikonický pro celou sérii, že 5* si zaslouží obojí/ ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama