Reklama

Reklama

Vše, co řekneš, tě bude pronásledovat. Bude tě děsit všechno, co uvidíš. Vše, co uslyšíš, tě přivede na samý okraj. Jsou letní prázdniny a novopečený student Lewis Thomas se rozhodl s dívkou svých snů Vennou vydat napříč kontinentem. Ale jeho romantické naděje pokazí objížďka, když zastaví svému staršímu bratrovi Fullerovi a ten ho přemluví, aby si udělali krutý žert z osamělého řidiče nákladního auta. Nebezpečný Rusty Nail, kterého nikdy osobně neviděli a znají ho jen z vysílačky, se ale chce smát naposled... a hodlá se mstít. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

Lennnnna 

všechny recenze uživatele

Na to, že jsem na tenhle film v televizi natrefila náhodou, jsem poměrně mile překvapená a to by se býval dal docela snadno přehlédnout, kdyby mě v programu nenalákalo jméno Leelee Sobieski. Slušné tempo i pomerně originální zápletka, herci, které si hned oblíbíte a strachujete se o ně (i když víte, že jim ve finále asi nic moc nehrozí) a jednoduchý styl vyprávění, který vás ovšem bude držet v neustálém napětí - nečekaně dobrý televizní skvost. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

tron ako keby mi čítal myšlienky. :-) Len nechápem to tunajšie priemerné hodnotenie. Veď v kontexte tvorby roku 2001 ide o nadpriemerné dielko. Technická poznámka: "Nabušené" DVD, ktoré sa predáva u nás je SPECIAL EDITION so všetkým čo k tomu patrí - okrem českej podpory pri bonusoch. Originálny názov filmu na tomto DVD je ROAD KILL. Slovenský dabing vyrobený TV MARKÍZA je navyše perfektný. (18.4.2006) ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Teda ani jeden ze žánrů co je tady vypsaný Horor/Thriller/Akční se nekonal anebo jejich náznaky nebyly tak silné, aby se divák na ně upřel přímo. Jinak příjemná a celkem i vtipná podívaná. 50% *** S odstupem času musím konstatovat, že dílo dozrálo do velmi slušných finálových konců Thrilleru! Solidní podívaná, která 9.8.2014 dojela konečně do pekel! 80% ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Důvod, proč sem to chtěl vidět. Mladej Paul Walker...a bylo znát, že toho nemá ještě tolik odehráno, i když tady z toho snad ani víc dostat nešlo. V jednu chvíli sem si dokonce řikal, že to není možný, aby jentak ten týpek přestal otravovat, ale šel po nich dál. Ta trojka byla prostě partička idiotů, tolik věcí by se tam dalo scénáristicky udělat jinak, ale to já už teď asi nezměním. Každopádně, už sem si myslel, že šéfik neproleje krev a navíc sam lehne, což by byla pakárna největší, takle to uchránil od úplný pohromy... ()

predators 

všechny recenze uživatele

Dva bráchové si udělají prdel z kamioňáka, jenže né vždy se může žertík vyplatit. Zaprášené silnice západu, skřípějící kola aut a úprk před šíleným psychopatem do vás vženou jistou dávku adrenalinu. Spolupráce ústřední dvojice, Zahn/Walker, funguje na výbornou a když už jde opravdu do tuhého, zvýší už tak vyšpičkované emoce Beltramiho hudba. Večerní oddychovka, u které člověk nemusí moc přemyšlet, ale dostane se mu slušné zábavy. 65% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • K filmu byly natočeny tři různé konce. (Holina)
  • Pro noční scény byly vyměněny světla kamionů a aut za přistávací světla letadel kvůli vysokému jasu. To pomohlo k absolutnímu ztmavení oblohy i při svítání. (Cheeker)

Reklama

Reklama